Stanley Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Postoji li kakva slika đurana u Splitu ili Šibeniku ? U Splitu teško. U Šibeniku možda, jer su ponekad vukli vlakove Šibenik - Perković. Inače, đurani su brze vlakove Zagreb - Split/Šibenik (via Oštarije) vukli samo do i od Knina, a dalje prema Splitu išle su 661/2061. Quote Serija 05 je zakon!
Vice Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ma može i u Kninu, Zadru, bilo di ode u Dalmaciji Quote
Danchibald Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bio sam uvjeren da je to u smjeru Splita, pa nagli zavoj ulijevo Da si kojim slučajem krenuo tamo završio bi ''u Zagori, na izvoru rijeke Čikole''... I išao bi kao Švejk u kontra smjeru od Budjejovica, pardon Zadra. Ma pobrkale su mi se strane svita totalno, pa sam zabrijao malo... Quote
VICTOR Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Čini se da se kao cenzor u međuvremenu nametnu stanoviti Photobucket E Bože, Bože... Déjŕ vu Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
kiki273 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Čini se da se kao cenzor u međuvremenu nametnu stanoviti Photobucket Neće baš bit da je gpspon Bucket cenzor........ Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu.
Toma Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ...most je na nekadašnjem glavnom toku Ričice. Evo jedne fotke mosta i ICN-a na njemu; nastale neki dan... pozdrav toma Quote Three Blind Mice
Recommended Posts