2062 036 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugyto Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Baš mi je muka gledati ove "Karavele"."Turneri" su u kvaru ili samo čekaju posao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danchibald Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Naprosto me hvata jeza da nam toliki vozni park (i to relativno dobar da se sredi) propada pored tolikog manjka svega, svugdje i u svakom pogledu!!!!! Pa malo bi bilo nekoga objesiti za onu stvar na prvu vrbu!!! Gamad!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Za nepovjerovati tolike lokomotive stoje neaktivne, nevozne, pa te genijalce u Hž V.V. treba poslat na Mars!!! Šta oni rade zar ne vide kolika je potreba za lokomotivama, a oni novce valjda ulupavaju u kamione ili kombije koji služe za razvažanje pitaj Boga koga, jer šta bi se isplatilo popravljati takve lokomotive, bitno da bude manevri 2132, 500 podserija, da oni budu prali novčeke i baš ih briga a za ove lokomotive očito da nitko osim tamo nekakvog "NERCA" i "CIOSA" nema sluha!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnovakovic Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ova slika ti je fenomenalna. Nisam znao da ovakva ljepotica postoji u Kninu. Zamislite samo kada bi se ova 11-ica dovela u vozno stanje. Pa ova lokomotiva je neprocjenjivo blago i svakom pravom railfanu idu sline kada vidi ovu ljepotu. Quote Pozdrav iz Osijeka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGY Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ovo djeluje uistinu ,a zbog toga sam uvijek Uvijek se zapuštaju one najbolje i one lokomotive kojih imamo najmanje.Nekoga bi u HŽ-u zbog ovoga trebalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Uh, koliko Karavela i Ličanki na čekanju, a budale pretvarale ispravne 2062 u Turnerice. Inače dobre fotke, lošeg stanja HŽ-ovog voznog parka, pa da ima volje cijeli ovaj depo bi se mogao isprazniti i poslati ove lokse gdje i spadaju - na prugu, stvarno ne bi bile viška. I onda se čudimo zašto brane slikanje, pa da se ne vidi jad, bijeda i mutni poslovi odgovornih u HŽ-u, a ne zbog industrijske špijunaže. Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Uuu šteta velikih diesela. Nego... šta nije netko pred nekih 2mj. napisao da je vidio u Solinu 2061-015? Dali vozi ona, barem malo? I dali netko zna kad je postala neaktivna Karavela 2063-007? Zašto mi je u sjećanju da sam ja nju pred nekih možda godinu dana viđao na Riječkom području.... a možda sam ju pomiješao sa 006.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Uuu šteta velikih diesela. Nego... šta nije netko pred nekih 2mj. napisao da je vidio u Solinu 2061-015? Dali vozi ona, barem malo? To sam bio ja rekao, al sam se prevario, umor i rani jutranji sati su malo pomutili mi pamet pa sam je tamjenio za jednu 2062 sa starim svjetlima i ralicom... Mea culpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 To sam bio ja rekao, al sam se prevario, umor i rani jutranji sati su malo pomutili mi pamet pa sam je tamjenio za jednu 2062 sa starim svjetlima i ralicom...Mea culpa Aaaaaaaaaaa ne, šteta. Baš šteta. Dakle, koliko sam shvatio sve šta je neaktivno u Kninu tako će i ostati? I 2061-015, i ova Turnerica 111, i karavela 007? Za ostalo i ne sumnjam da se neće obnavljati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2062 036 Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 To sam bio ja rekao, al sam se prevario, umor i rani jutranji sati su malo pomutili mi pamet pa sam je tamjenio za jednu 2062 sa starim svjetlima i ralicom...Mea culpa Aaaaaaaaaaa ne, šteta. Baš šteta. Dakle, koliko sam shvatio sve šta je neaktivno u Kninu tako će i ostati? I 2061-015, i ova Turnerica 111, i karavela 007? Za ostalo i ne sumnjam da se neće obnavljati. 2061 015 je motor navodno u rasulu, a od ovih karavela je bilo govora sklepat dvi vozne, ali očito i od togan išta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivkica1 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Jučer sam odlučio malo se udaljiti iz Splita te otiči do Šibenika,Drniša i Knina.(...) Zašto se ne mogu otvoriti slike od Drniša pa nadalje,,,,,molim te pošalji mi je na PP,,,,molim te...... EDIT (STIB): I ovdje brisano ponavljanje slika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadzibane Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Lep fotopis,hvala Ti. Posebno mi je drago da je 661-120/2061-101/još uvek koliko-toliko živ!dao Bog da nam se on ponovo vrati u subotičku flotu! Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Ove fotke sam dužan još od početka Svibnja Nažalost mislim da se stanje u Kninskom depou nije promijenilo unatrag mjesec dana Šveđani 2 062029 na GP njen motor Karavele 012 011 007 009 010 Ličanke (2 0620xx) 054 047 053 051 Turner (2 0621xx) 111 113 James (2 061101) Klipovi motora Košuljice cilindara Prugu će vjerovatno vidjeti ponovno samo rijetke: Karavela 007, Ličanka 051 te Turner 111 (113 je tamo bila slučajno). Ostale Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Daju se one sve dovest u super stanje, samo da je malo više dobre volje, a to na Hž-u očito ne postoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran_ST Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Vice, e jesmo linčine, pretekli su nas ovi odozgo sa slikama s našeg terena... c-c-c-c... BTW, slike su super, fino se vidi kako naše lokomotive služe kao gnojivo za livadu... Quote ... dokol budu svitit zvizde, teći vode... zzoric72@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Vice, e jesmo linčine, pretekli su nas ovi odozgo sa slikama s našeg terena... c-c-c-c... BTW, slike su super, fino se vidi kako naše lokomotive služe kao gnojivo za livadu... Nego, reci ti meni di si ti iduči vikend ? Da odemo do Knina malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivkica1 Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Daju se one sve dovest u super stanje, samo da je malo više dobre volje, a to na Hž-u očito ne postoji Da nažalost, izgleda da nema više zaljubljenika u željeznicu koji bi nešto pokrenuli,,, nema više starih i pravih željezničara,,,nekad nismo imali toliko svega ko danas,ali je sve funkcioniralo,,,,a danas se dosta toga uništava,,,šteta svih tih starih i nekada dobrih likomotiva.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupljenec Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Kakva je situacija sa fotkanjem tak po depojima? Ono slikaj dok te niko ne vidi i beži kak te brzo noge nosiju ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts