Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

hadzibane

Članovi
 • Content Count

  2792
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hadzibane

 • Birthday November 10

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sombor,Vojvodina
 • Interests
  Ingestibilije,Saobraćaj u globalu s akcentom na železnicu,žene i naravno Hard Rock.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hadzibane

  hadzibane

 2. Hvala,od srca,Druže Marko na prelepoj čestitki Iz Sungera,Sunđera,kakogođ. Poštaš mi lično uručiJo jutroske. Pohvaljujem,svega,sedmodnevno putovanje drage mi kartoline. Nu...A kud im žurit' ...
 3. Dragi prijatelji - na prvome mestu!
 4. https://www.youtube.com/watch?v=QJt_j_5TPbo
 5. Hehe,Hvala Kanda je malko i ovo doprinelo
 6. @Pfaff: Ili je dodatna šikucija ili je moja mršavija polovina poslala preporučeno.
 7. Drug Marko,Portos i Stanko dobivaju ovih dana kartoline nove Somborske. Portos je već dobio
 8. hadzibane

  gdo kaj posluša?

  Strašno kako se otužilo ovih zadnjih 30-tak dana...
 9. To Ti je Pfaff olakotna okolnost... Ili sposobnost rasute pažnje radit' dve stvari istovremeno - ili,kako to se zapoviđa ne raJdit' nikako...To apropo Kirilovog pisma... Ebaji ga;dojde na isto,at least... No,da smo mi živi i zdravi,a vidimo se verovatno vrlo sun,jas' nadam I najjevažniJe da je ukovertirana kartolinetina prispela na destinaciju.
 10. @ Pfaff: pis'o sam Ti na Sunđer,Cunder,pardon SUNGER-sku atresu,možda međed još nije don'o poštu,ko bi to znao,ali bi trebalo da Ti je prispelo.Đe zapelo - ne znam Baj d vej: Zahvaljujem se na zahvaljenjima Na stare,dobre i drage prijatelje se ne zaboravlja nikad,barem to kod mene nije i neće biti slučaj. Svim forumašima želim sretnu,uspešnu i dobru novu 2016. godinu,te puno zdravlja! Ostalo sâmo po sebi dođe.
 11. hadzibane

  gdo kaj posluša?

  Blackmore's Night - Darker Shade Of Black (Instrumental)
 12. A sa'će ti opet Druže Marko doći poštaš. Kao i dragim prijateljima. Da Vas ne iznenadi da nije neka šikucija
 13. Nota bene: Obratite pažnju na logotip Rusa na oplati kod kabine. Pijani Rusi ga naškrabali kontra . Valjda to niko nije video sem mene,ionako je voz ispraćen kao da ide na zadnju vožnju,jerbo nije bilo niti jednog zvaničnika sa ŽS,ne verujem ni da se HŽ PP "obradovao",bilo je nas 5-6 na stanici,a ni zvaničnici Sombora i Osijeka su se "izvukli" sa službenim putovanjima iako je i to bilo predviđeno. No,kako bilo 20.12. slavimo 145 godina pruge Sombor-Bogojevo-Dunavska obala-Osijek,pa ćemo upriličiti prigodnu izložbicu. I dugujem izvinjenje na postanju snimke RTV-a jer je 1142-007 /Tomislav/ već postavio,pa neka admini obrišu moj post da ne dupliramo bezveze.
×
×
 • Create New...