Jump to content

Bakar - Moravice

thomcro

Recommended Posts

Posted
Koliko sam skužio skoro na cijeloj dionici su nosači za 25kv,valjda pripremaju za promjenu napona,za sada je još uvijek 3kv

Od Moravica do Rijeke,Škrljevo - Bakar,Pećine - Brajdica i Rijeka - Šapjane

Znam da na pojednim djelovima ima tih nosača, posebice kod Delnica, ali sve drugo su većinom 3kw nosači izuzev tih kod Meje, koji baš i ne izgledaju da su postavljeni isto kada i oni kod Delnica....

Vidio sam ovih dana kako ih zamjenjuju od Rijeke prema Škrljevu i dalje

Tomo,jesi naučio vozit parnjaču? :kul:?:

Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O remontu ima i obavijest na HŽ-ovoj stranici.

http://www.hznet.hr/iSite3/Default.aspx?sec=52

od 27. do 31. kolovoza od 7.50 do 14.55 sati (s prekidima zbog propuštanja pojedinih vlakova) zbog remonta kontaktne mreže bit će zatvorena pruga Zagreb - Rijeka od kolodvora Skrad do kolodvora Zalesina te od kolodvora Škrljevo do kolodvora Rijeka, osim u vrijeme prolaska IC vlaka br. 500. Putnike vlakova br. 4603, 4000, 701, 700 i 4001 na relaciji Delnice - Skrad i obrnuto, Škrljevo - Rijeka i obrnuto te na relaciji Delnice - Moravice i obrnuto umjesto vlakova prevozit će autobusi.

"Propis je tu. Al' kakva korist od njega?"

Posted
...Tomo,jesi naučio vozit parnjaču? :kul:?:

Koju, ovu iz 'gulina :mrgreen: ? Uf, cijeli dan mi je u mislima. Imam jednu sličnu u Trainzu i cijeli dan sam pokušavao voziti ali, je.i ga, ova mi je stalno odvraćala misli tako da se nisam baš navozio parnjače.

kpjstar.gif.19648035a936debebea313dbc37b8ab7.gif

Posted

Nee, to je nešto vezano za ... a je.i ga neznam, ali sigurno nije za mazut.

A zašto je onda prišiveno na vrata od ložišta pa još i pofarbano k'o pisanica?

"Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"

VracamSeOdmah.jpg

Sunger meteo

Posted

Reportaza, a i fotke su odlicne, kilometraza jos bolja. Decki, nadmasujete sami sebe. :kul

Idejni zacetnik ideje za ovu ekspediciju je jucerasnji dan proveo u rodilistu ( a bas sam se napalio :mrgreen: ), tako da sam morao odustati zbog slatkih briga. pozdrav svima od novopecenog tate. :D

BTW, sto je slijedece na redu: Karlovac-Sisak? 8)

Posted
Reportaza, a i fotke su odlicne, kilometraza jos bolja. Decki, nadmasujete sami sebe. :kul

Idejni zacetnik ideje za ovu ekspediciju je jucerasnji dan proveo u rodilistu ( a bas sam se napalio :mrgreen: ), tako da sam morao odustati zbog slatkih briga. pozdrav svima od novopecenog tate. :D

Čestitke novom tati i BTW Karlovac - Sisak je istražena ali Istra krije mnoge ljepote i zanimljivosti :mrgreen:

Posted
pozdrav svima od novopecenog tate.)

Čestitke novopečenom tati :jup:jup:jup

Nego, nisi dao detalje: Serija, pogon, širina kolosijeka :mrgreen: To je ipak bitno, ne?

VracamSeOdmah.jpg

Sunger meteo

Posted
Hvala, decki na lijepim zeljama.

Mislim da kolega Pfaff nije mislio na prugu. :mrgreen:

I Ja mislim,a bolje pitat nego :ser

Posted

Čestitke novopecenom tati. Sada ti je najvažnije da brineš o supruzi i bebinju a vremena za ekspedicije će uvijek biti. A da prepustimo Karlovac-Sisak zagrepčanima? Da i oni malo nešto rade? Da ne pokrivamo mi cijelu Kroaciju :mrgreen: ? Razapeti će me zbog ovoga :mrgreen: !!! Ali nadam se da će shvatiti da je sve ovo samo šala :oops: .

kpjstar.gif.19648035a936debebea313dbc37b8ab7.gif

Posted
A da prepustimo Karlovac-Sisak zagrepčanima? Da i oni malo nešto rade? Da ne pokrivamo mi cijelu Kroaciju :mrgreen: ? Razapeti će me zbog ovoga :mrgreen: !!! Ali nadam se da će shvatiti da je sve ovo samo šala :oops: .

Zar si već zaboravio na naš putopis sa štreke Karlovac-Sisak ?

http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=4377

Kao što vidiš, tu nije bila prisutna ekipa samo iz Zagreba, nego su na tu ekspediciju došli i naši forumaši iz Klanjca i iz Ljubljane (!). Dakle, prava interžupanijska i štaviše internacionalna ekipa. :D

Dečki, iako vam je jako dobro krenulo u zadnje vrijeme, u nekim pogledima nas je još uvijek teško dostići ... :mrgreen:

Posted
Hej, pa nisam ja ozbiljno mislio to što sam napisao!!!

Pa i kod mene se na kraju rečenice kesi Mr Green ... :wink:

Heeeej! Dosta više prepucavanja, UBIJATE ČOVJEKU PUTOPIS!

VracamSeOdmah.jpg

Sunger meteo

Posted

Malo je falilo da dođemo do Zagreba, ali smo se ipak odlučili za Ogulin :)

BTW Kićo čestitam :D

Posted

Iako je OT, iskoristit cu priliku da se zahvalim mojim forumasima na iskrenim cestitkama povodom rodjenja moga Vita. Dok ne budem u mogucnosti da idem s vama u daljnje ekspedicije, zelim vam puno dobrih reportaza i druzenja. Kiki, Thomcro, Boki, Ikar i ostali ( neka se ne ljute oni koje nisam imenom spomenuo ) samo naprijed. ja i dalje citam. :D

Posted
Iako je OT, iskoristit cu priliku da se zahvalim mojim forumasima na iskrenim cestitkama povodom rodjenja moga Vita. Dok ne budem u mogucnosti da idem s vama u daljnje ekspedicije, zelim vam puno dobrih reportaza i druzenja. Kiki, Thomcro, Boki, Ikar i ostali ( neka se ne ljute oni koje nisam imenom spomenuo ) samo naprijed. ja i dalje citam. :D

Hvala dragi naš skretničaru :mrgreen:

Posted

čestitke tati!!! :pivo

"Nikad stati, osim kad se mora"
"Bolje častan uzmak nego nečastan poraz"
''Bolje živa kukavica nego mrtav heroj'' - Grunf

Posted

Super slike a bogami ste i dobar put potegli.Ima li kakav promet uopće prema Bakru,s obzirom da koksara više ne radi,koliko znam?

Posted
Super slike a bogami ste i dobar put potegli.Ima li kakav promet uopće prema Bakru,s obzirom da koksara više ne radi,koliko znam?

Ima, ima. Bakarska luka za rasuti teret je dio riječke luke i prekrcava se uglavnom željezna rudača. Detalje ne znam napamet, ali ima prometa...

VracamSeOdmah.jpg

Sunger meteo

Posted

48 vagona dnevno se otprema prema mađarskom Dunajvarosu.

Prvi forum namijenjen autobusima u Hrvatskoj:

http://www.autobusi.org/