DB Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Tko vam je dopustio da se vozite sa osobnim autom po peronu? ... Kolko se sećam, ja sam rekel "vozi Miško". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Pa to je u obližnjoj Sloveniji normalna pojava Putnik ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali.paja Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Pričaj! Odje možete to pročitati. http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/10319-moje-priee/page-5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Jako lijepo ste prikazali trenutke koje smo proveli zajedno, a isto tako i one nakon toga. Vidim da tek tada bila prava zabava. Meni je bilo jako zabavno s vama i tih sat i nešto vremena je proletilo za tren. Hvala vam što ste svratili i nadam se da će uskoro biti repriza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Zna itko kad je točno zadnji put ovuda prošao vlak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Zna itko kad je točno zadnji put ovuda prošao vlak? Hm, pa zar nisi ti u jednoj drugoj temi napisao i odgovor na ovo svoje pitanje ? Na slovenskom forumu piše, da je između Imena i Kumrovca vlak zadnji put prošao 30.5.1997. To je baš 1 godina do novog voznog reda (23.5.1998). Da li je moguće, da je s prijethodnim (od ovog kojeg imaš ti) voznom redom bio ukinut promet između Imenog i Kumrovca? I dakako, srce me boli kad to čitam i pišem Ovo gore napisano vrijedi za prugu između Kumrovca i Imenog. A za prugu od Zagreba do Kumrovca je odgovore napisao ICE-3M Vozni red 2000./2001. je bio zadnji u kojem su bili vlakovi na ovoj prugi. U idučem voznom redu su bili upisani vlakovi uz napomenu da ne voze do daljnjega, a vozni red poslije toga su bili upisani autobusi i tako je ostalo do ovog voznog reda od kada ti autobusi više nisu pod HŽ-om. Slika imaš na forumu, mislim u ove dvije teme http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/60-savski-marof-kumrovec/ http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/4385-vremeplov/ Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Negdje sam pokupio tu informaciju, pa za svaki slučaj pitam da li netko zna zasigurno. Naime na forumu ima novih članova, pa time mogučih novih informacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Da konačno završim putešestviju: Ovu vožnjicu iz kumrovečkog kolodvora u Kumrovec ni ne brojim u etapu, al samo da zabilježim, da nismo pješačili (osim Stanleya do sljedeće fotke). Malo smo prošvrljali ispred ulaza u granitno etno-selo Kumrovec (ime navodno potječe od "kumer" - kaj inače znači žitko blato, mulj ... ) Zatim su gladuši došli na svoje ... a neko je prije polaska zaboravil ispraznit sadržaj na prikladnijem mjestu: Nije mi bila namjera dočarati impresionistički ugođaj, tek je valjda brzina bila presudna za nemirnu ruku ... no nek bude zabilježeno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Šesta etapa, od Kumrovca do kolodvora Klanjec: Simboličan prizor pred kolodvorskim vratima: U smjeru Kumrovca: U smjeru ćenife: Ćenifa: Na kraju, sedma etapa do polaznog kolodvora: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Iz nekog razloga, po Gugletu se nemre putovati kružno, nego samo od A do Be, pa za punu relaciju treba malo mašte ... i dobra auto-karta. Na kraju - šta reći? Koju posluku porati ...? Bil je to jedan zanimljivo potrošen dan, u dobrom društvu i u krajevima koje nisam do tad pohodil. Ostaje neispunjen plan ... za buduće izlete i nadam se, u do kraja obnovljen Veliki Tabor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Stajalište Zelenjak nije bilo interesantno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 Stajalište Zelenjak nije bilo interesantno? Padao je mrak, a i žurilo nam se pa se nismo zadržavali. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts