Stanley Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nego...Stiga mi kartolina Stigla i moja (jučer). Thanks, Pfaff. Quote Serija 05 je zakon!
narcis Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 I ja sam dobijo kartolinu, stigla je danas, fala Pfaff. Quote
inflameswetrust Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Lijepo kao i uvijek!!! Usto, hvala za kartu! Inače, postoji nekakvo "prijateljstvo" između požeške gimnazije i neke dubrovačke (nemam pojma koje), pa se povremeno riješi nekakva razmjena učenika. Prvo, dubrovčani su se oduševili s tim da u Požegi mogu popiti i do 3 puta više nego u Dubrovniku za iste novce! Drugo, kažu da je kod njih klima bitno blaža nego kod nas (a naši ih poveli na Papuk početkom 3. mjeseca ). Treće, bilo je dosta zbunjenosti oko različitih naziva riječi, već sam zaboravio kako ono kažu za šeflju, kuhaču i slično! Quote Moje fotografije.
inflameswetrust Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pa makar i kao Plamenog... Hm, budući da je meni samo javljeno da sam dobio kartu, a nisam je još imao prilike vidjeti, nadam se da me se neće preimenovati u Somborca Ravangradskog Quote Moje fotografije.
egérke Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 već sam zaboravio kako ono kažu za šeflju Kutljača ili zaimača? Quote
Pfaff Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Kutljača ili zaimača? Bit će prije kakav kaciol... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Portos Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nego...Stiga mi kartolina! JEEEEEEE Stigla i moja (jučer). Thanks, Pfaff. I ja sam dobijo kartolinu, stigla je danas, fala Pfaff. I moja je stigla...neki dan! Hvala Pfaff. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
milan_s Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ćenifa za posjetitelje i vaš vjerni izvjestitelj (nije u korisničkom položaju – ovo je pogled iz smjera ulaznih vrata). Zidovi su dekorirani fotografijama iz razdoblja gradnje objekta Baš ličimo ... Quote
seabral Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Baš ličimo ... http://i305.photobucket.com/albums/nn204/railbook/HPIM5744F.jpg Stvarno .... još samo da doznamo tko je kome dao ideju za imidž ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
milan_s Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Stvarno .... još samo da doznamo tko je kome dao ideju za imidž ... Sasvim je slučajno! Quote
Recommended Posts