drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Poslje toga je sljedio u odlazak u dvorac Tikveš Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ovdje je pregovarano za sporazum Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Poslje toga je bio ručak u resoranu Citadela u Vladmirevcima Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 I za kraj kakav bi ja bio rell fan a da ne poslikam kolodvor Osijek kad sam u blizini Quote
Stanley Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nije loše, drempa, nije loše. Lijepi putopis, svaka čast. U jednom restoranu u Kopačkom ritu (nisam ga vidio na slikama) jeo sam prije nekoliko godina izvrsnog smuđa. Probao sam u više navrata ovamo dovesti moje zagrebačke poštarčine, ali njima više paše zabiti se u neku hotelčinu na moru i tamo se oblokavati. Quote Serija 05 je zakon!
Fox Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Evo Drempe u mojem kraju Hvala ti na lijepim slikama moga kraja ali moram te ispraviti da Kopački rit nije nacionalni park nego park prirode i restoran Citadela nije u Vladimirevcima nego u u Vardarcu Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Nije loše, drempa, nije loše. Lijepi putopis, svaka čast.U jednom restoranu u Kopačkom ritu (nisam ga vidio na slikama) jeo sam prije nekoliko godina izvrsnog smuđa. Probao sam u više navrata ovamo dovesti moje zagrebačke poštarčine, ali njima više paše zabiti se u neku hotelčinu na moru i tamo se oblokavati. Sigurno si mislio na restoran obitelji Josič u selu Zamjvci tamo smo bili na večeri jak oljepi restoran sa jako finim vinima . Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 da jesu punih 40 minuta vožnje od Osijeka u autobusu . Quote
nbucic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ovdje je pregovarano za sporazum Kakav božji sporazum? Quote https://nikola.bucic.me/
Fox Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mislim da se radi o sporazumu o mirnoj reintegraciji Baranje nakon oluje. Quote
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 dobro nije sporazum pregovori Tuđman -Miloševič ali ovo nije slikano radi toga nego da se vidi čisto turistički . Quote
dnovakovic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hvala Drempa na lijepom putopisu iz moga kraja ! Na početku si rekao da ste putovali u aranžmanu sa turističkom agenciojm Croatia express koja je u vlasništvu željeznice. Nekako bi mi bilo logičnije da je ta agencija ovo putovanje organizirala željeznicom. Zamisli specijalni turistički vlak Zagreb-Vinkovci-Vukovar-Dalj-Osijek-Koprivnica-Zagreb. Valjda bi trebalo biti normalno da željeznička turistička agencija propagira putovanje vlakom a ne autobusom...... Quote Pozdrav iz Osijeka !
nbucic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dobro nije sporazum pregovori Tuđman -Miloševič ali ovo nije slikano radi toga nego da se vidi čisto turistički . Tu je i Tito dogovarao puno više puta bio nego TU-MI, bio je čak i Mesić sa hrpom predsjedničke svite, čak je (iako moguće sa Mesićem) bio i Putin ... tako nisi jasan o čem se radi. Quote https://nikola.bucic.me/
Fox Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tu je i Tito dogovarao puno više puta bio nego TU-MI, bio je čak i Mesić sa hrpom predsjedničke svite, čak je (iako moguće sa Mesićem) bio i Putin ... tako nisi jasan o čem se radi. Znam da smo sada puno odlutali sa kolosijeka ali ja prvi put u životu čujem da je Putin bio u Tikvešu Quote
nbucic Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hvala Drempa na lijepom putopisu iz moga kraja ! Na početku si rekao da ste putovali u aranžmanu sa turističkom agenciojm Croatia express koja je u vlasništvu željeznice. Nekako bi mi bilo logičnije da je ta agencija ovo putovanje organizirala željeznicom. Zamisli specijalni turistički vlak Zagreb-Vinkovci-Vukovar-Dalj-Osijek-Koprivnica-Zagreb. Valjda bi trebalo biti normalno da željeznička turistička agencija propagira putovanje vlakom a ne autobusom...... pa 2008. je bio dan HŽ-a u Rijeci. Službeno prijevozno sredstvo je bio autobus (ZG-KA-RI-KA-ZG). 2 godine kasnije, sve manje i manje čudnije da je bus glavno prijevozno sredstvo HŽ društva i firmi kćeri Quote https://nikola.bucic.me/
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 ovo ljepo mjesto nije jedino koje sam posjetio jer prije slikanja vlakova počeo sam izletima slikati od Bleda pa do Brijuna sve obišao sad ima želju da na prolječe odem na sjeverni Velebit i u Dubravnik a svima preporučam nacionalni park Risnjak i njihovo jelo pitu od kupina fenomenalna je i nacio nalni park Plitvice sam prehodao sa longetom na nozi desnoj znači punih 8 sati hoda i snimao park sa 1 fotoaparatom . Quote
Stanley Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Sigurno si mislio na restoran obitelji Josič u selu Zamjvci tamo smo bili na večeri jak oljepi restoran sa jako finim vinima . Ne, nije bio Zmajevac već neki restoran u samom Kopačkom ritu. Quote Serija 05 je zakon!
hadzibane Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Sigurno si mislio na restoran obitelji Josič u selu Zamjvci tamo smo bili na večeri jak oljepi restoran sa jako finim vinima . Ne, nije bio Zmajevac već neki restoran u samom Kopačkom ritu. Pitaj stručnjaka.To je Restoran "Kormoran",mesto gde se kuvao najbolji fiš na svetu.Koliko sam samo tamo kao klinac zapio i pojeo love-čudo jedno... Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta.......
Recommended Posts