drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Ovaj izlet je aražman Croatia Expresa inače agencije koj je vlasnik Željezničko ugostiteljstvo i ja sam sa njima odlučio provesti 2 dna na putu po slavoniji i baranji a naše vozilo dolaska smo ostavili kod Gredelja sa Trnjaske strane ( stara lokacija ) je polazimo sa Zagreb Glavnog kolodvora onda dalje nisam slika do ulaska u grad Vukovar i pogled prema luci Vukovar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadzibane Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Sve zvuči kao da će biti za ocenu 10. Ali,hajde,daj se potrudi oko pisanja,molim TE! Jel' tako teško pregledati post pre slanja na Forum? A posle se žališ kako si sâm rekao "predmet zajebancije". Hajde malo poradi na tome da to više ne budeš.Mesecima Ti se govori,ali nema efekta... Ništa loše Ti ne želim,samo Ti skrećem pažnju u moje ime kao i u ime još gomile Forumaša. Šta je teško poslušati nečiji savet? Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Iduče po redu je posjet bolnici Vukovar i poznat podrum te bolnice Ovo je replika stola iz 90-h na kojima su se operirali ranjenici u Vukovarskoj bolnici Rupa u stropu je od krmače koja je probila 6 etaža i pala pacijentu između noga i nije explodirala Kronologija događanja ispisana na pločica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Sad ulazimo u smo slonište u kojem su prostorije gdje su bili djelatnici Vukovarske bolnice i najteži ranjenici i mala djeca Ova je prostoria pretvorena u memorijalnio centar onda na hodniku se nalazi još jedna velika rupa u stropu od još jedne krmače koju je zadnja etaža zustavila Ulazak sa zadnje strane gdje su dovoženi ranjenici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Dalje idemo prema glavnoj strani bolnice Dalje idemo pješice do Dunava i Križa na njemu Zgrada županiskog suda u Vukovaru Čeliče ograde uz cestu kavih još ima malo po slavoniji a meni se jako sviđaju Dvorac u obnovi koji bi nagodinu trebao biti otvoren za posjetitele Crkva kojoj sam zaboravio ime rodna kuča Lavoslava Ružičke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Dolazimo do Dunava Kapetanija Riječene uprave Vukovar Info displej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadzibane Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Samo da Te pitam...Kakve veze ovaj Putopis ima sa železnicom???! Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Razni restorani na njemu Ovo je Kerum kupio Zastave Križ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Granica Policija Teglenica u prolazu Tu smo bili na kavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Grad Hotel Dunav Poznata ulica kojom su prognanici izlazili i kojom se svake godine obolježava procesija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Naš prijevoz za ova 2 dana Groblje grada Vukovra Poslje toga putujemo u konbinat Vupik u kojem se nalazi memorjalni centar Ovčara i na samo mjesto gdje je podignut spomenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 samo mjesto Ovčare i ravnica oko njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Evo da se i ja ubacim sa par slikica ako nije bezobrazno; Spomen dom Ovcara 515km na bicikli u jednom danu; Crikvenica-Vukovar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Lijepe slike. Dobra je vijest da se dvorac Eltz konačno obnavlja. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Samo da Te pitam...Kakve veze ovaj Putopis ima sa železnicom???! ima ali sve u svoje vrijeme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 dalje se ide u memorijalni centar Dalje odlazimo prema Iločkim podumimama i crkvi u Iloku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Pogled sa crkve Iločki Podrumi Berba 1983 , cjena butelje 860 kuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 2 podrum gdje se drži mlađe vino Arhiva u njemu Bačve od hrasta koje se koriste za samo 2 berbe Vagonet i stara čeparica I tipičan slavonski motiv koji stoji na izlazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Dalje je sljedio odlzak u naš hotel u Osijeku a riječ je o hotelu Mursa koji je udaljen 5 minuta od kolodvora i nalazi se točno preko puta Depoa Osjek ali te slike kasnije prvo zlazak sunca nad baranjskim vinogradima pogled sa balkona hotela Mursa na depo Osijek Hotel Mursa Predvorje hotela Mursa Pogled na Osiječku Tvrđu i na Dravu i Kopiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Pijemni info centra nacionalnog parka Kopački Rit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Nacionalni park prirode Kopački Rit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted October 12, 2010 Author Share Posted October 12, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts