ErrAseR Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 danas vozim ringlšpil... idem sim-tam-sim-tam-sim-tam i sim.... pokret, na izlazu iz zagreba jedan radni strojček.... na nadvožnjaku čudan crveni korov? zna ko o čemu je riječ ? ulazni signal u borongay.... vidim da su u borongaju zadnje kolosijeke preuredili u veliku radionicu na otvorenom... rade po 20 metara kolosijeka u komadu... u trnavi viktor je oslikao ovaj drvored dok je bio obrezan... sad me podsjeća na onaj super praško za čišćenje prašine niko da izleti... križanje u čulincu... ulazim u sesvete... počinju makovi... u sesvetama na repertoaru igra rigoleto.... još jedno križanje.... Quote
ErrAseR Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 kakvi makovi, kakvi bakrači.... nova tema, bazga i železnica... btw, ima ko litru domaćeg soka od bazge ? opet križanje... ja lepo velim, leve iti ne, al moramo iti leve... leve je longviliđ... u longviliđu kratka pauza... ovo je moja šefica vlaka... klaudija.... nisam ni znao da mi klaudija nije rekel da je na predizbornom plakatu longviliđa i jedan strojovođa... piva onome ko ne pogodi otprve koji je (PS: moja kemijska moze slobodno na analaizu, kao i rukopis) okrenuo kabinu na svom mađaru... sad idem tam... pitanje je koji je ovo mađar? kolegica ide pozdraviti klaudiju... smiješak... a klaudija je mrtav ozbiljan... Quote
ErrAseR Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ja u kraljevec... drugi iz kraljevca.... ja iz kraljevca... teretni u kraljevec... ja iz sesveta .... na GK jedna stranjska... bila na vaganju... jen ulazi nutra.... fatamorgana... nuklerani nutra... bivši "francuz" van tetka cita novine u carstvu hladovine..... postavničar i otpremničar.... nomadi.... Quote
ErrAseR Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 u črnomercu pokušavaju napraviti "šuper"... (odbačaj) ... nisam uslikao ali vjerujte mi... nije im uspio... zašto? neću komentirati, ali sastav radne snage i menađmenta nije bio baš na njihovoj strani... projekt je odmah bio osuđen na propast... vagoni su stali 10m dalje... naša općepoznata domačica kolodvora marof... iz marofa idem opet sim... u podsusedu ona stranjska ide natrag u koncar... nakon analize vaganja vjerojatno ce na probnu vožnju... jen zagorec.... na gk velika kružna čeka polazak... opet sam u longviliđu... nakon jednog bureka za probu bacim komad obližnjem railfanu... šnjoff šnjoff... da nebi... ko još ne voli burek... veli neka poslovica ili tako nekaj ako životinja odbaci hranu najbolje da i ja spakiram burek i odbacim ga ... inaće da znate, macica je invalid... fali joj jedna, da tak kažem, potkoljenica.... nakon bureka opet idem tam... u podsusedu je drijeve pale nakle... evo me opet u marofu... opet idem sim... u savskoj, križanje... jel su tu kopali kamen ili kak mi se po boji čini da ima i zlata ? evo sada ide i mala kružna... puffffff-pant.... na gk vagon alfe, omege, i ko zna čega sve ne... horizontale i vertikale... dakle ovaj vagon mjeri alfu, omegu, horizontalu i vertikalu jedan teretni se smjestio tik do mene... i opet sam u longviliđu... i idem tam i sim i tam i neznam više koliko puta... the end ovog radnog dana.... Quote
sali Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 na nadvožnjaku čudan crveni korov? zna ko o čemu je riječ ? Da nije kojim slučajem ovuda prošao kemijski vlak ?......sve zeleno pretvara u boju hrđe nakon nekoliko dana..... Hvala na vožnji,odličnim fotografijama,tekstu ........... Srdačan pozdrav ! Quote
1142007 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Imam ti ja sok od bazge...al ga šparam. Imam ja i litru-dvije. Mjenjam za jedan dan s tobom na "sim-tam" turi a kaj se tiče kolege političara iz L.W.-a da li je to g.Dražen Helešić btw, ne znam koji je mađar ali vlak je bio 8045/8046 Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
Barney Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ...btw, ima ko litru domaćeg soka od bazge ? Eee..., jeb'ga. Imao ja i to nekoliko litara ali je uvid u stanje smocnice pokazao da bas i nemam vise. Ali garantiram, sljedeci put kad ga budem nabavljao, sjetit cu te se. Odlicne fotke, jos bolji komentari. I.. ja sam jedan od onih koji ne vole burek.. Barney Quote Najpametniji čovjek na svijetu je onaj koji je izmislio WC školjku. Nikom nije uzeo mjeru, a svima odgovara.
ErrAseR Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 eto par brzopoteznih odgovora, nek si svako izvuće kaj mu paše... nije 8045-46, nije helešić, briga me ko špara sokove ja tražim litru, ne mjenjam turu za sok, nisam pito koji broj vlaka jer vam nebum rekel, već tražim broj garniture, na toj slici je trebao biti radio, nije prošao kemijski vlak, fala na pohvalama, idem večerati.... Quote
strojovođa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 nakon bureka opet idem tam... u podsusedu je drijeve pale nakle... Je... I te skore na štreku... Quote We are always ahead!
VICTOR Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Drago mi je vidjeti da se naš uvaženi admin vratio starim dobrim navikama Kaj se Trnave tiče, tamo se jako pazi na higijenu I kaj reći nego...hoćemo još (Usput, uspio si pogoditi dan kad nisam koristio vlak, a to je rijetko ko jackpot ) Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
ErrAseR Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 nisam ja ni otišao od starih navika.... samo nije bilo materijala... n Quote
ErrAseR Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 evo par dodataka... na istu temu... šekret je pao... jao... di bum sad srao... novi golf VI... TAS... nema šta... ispod čekiča.... na gk postavljaju hemijski voz... ode on u černomerac, da znate... ako ko nezna, ovo je vlakovođa.... elektra i prikolice.... trpim već dost dugo... morat cu u gaće... zažmiri i vozi ... (fotomontaža) ide dizel... u ovo doba dana?? zoom 40x ... jel to san il java ili fatamorgana? đems i pantograf... jel što crklo nebi znao, ja još trpim i malo bi *rao tu se nekaj pokvarlja... nevjerujem da se popravlja jer je sve radilo... asea sa par tački..... ja odo... put je slobodan... halo? centrala, daj mi međugradsku... cujte, zuri mi se, bi mogli dignut rampu? ide vlak? daj diži rampu ili ću ići okolo.... e tako... koje je ovo mjesto ? a di je ovo ? ko tu koga snima? imaju li dozvolu? ako nemaju mogu se ja žaliti upravi kanalizacije... i za konac... crko mađar... spušio se i gecrk... tako ti je mala moja kad ga popravlja končar.... Quote
Barney Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pa u tebi se krije pravi stihoklepac. Smjesta mijenjam moj sig. Barney Quote Najpametniji čovjek na svijetu je onaj koji je izmislio WC školjku. Nikom nije uzeo mjeru, a svima odgovara.
ZlayoZg Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 a di je ovo ? http://img188.imageshack.us/img188/5066/img2798v.jpg Dobova? Quote
VICTOR Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Uh, strojovođa nam biješe u velkoj stisci K jarcu, to bijaše petak, a ja sam se u petak od 17.30-18.30 zabarikadiral na Zapadnom kod Pirateza i slikaval ko lud...heh- nit sam ja njega sliknul nit on mene Da, zadnje slike su približavanje Sloveniji i Dobovi... Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
ŠTREKAR Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jesi je lijepo ulovio kako rigo: Baš nešto dugo nije bilo sličica i popratnih komentara koji daju poseban šarm, ali zadovoljstvo je tim veće kada se napokon pojave! Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 prva slika danjašnjeg putopisa daje obećavajuće rezultate.... ako ovako nastavi mogli bi dizat seljačku bunu... no, dobro... kroz otvoren prozor ipak je bolje... teta vrana gloda jabuku... nešto joj nejde... možda joj je koštica zapela... evo pogled u čemu ćemo se danas voziti... nešto što mi već ide na jetru i bubrege (od vibracija) evo i našeg vlakovođe... a moj majstor fuki, odma traži pi.. ovaj papire... i da, pravi se englez... najomiljeniji mu je avto milivoj... kaj je milivoj pogađajte... veli da se prvi auto, prva ljubav i prvi mačiči u vodu bacaju... znam da dosta forumaša nezna kako se ja i kolega gledamo u dizlu... evo slike, govori ko 1000 riječi... sad će fuki naložiti dizla... ova je neki kramp, osim jetre i bubrega i slezena mi se loše osjeća... krećemo put zagorkih brega... Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 jel ivog tu negdi? a ni victora baš nema.... u kustos-šiji ima naroda... plavuša šeta plavušu... u vrapču pilstik stenje pod praznim tačkama... a auti se sunčaju... inaće je lijep dan.... ona birtija Norin me čudi, da ju još nitko ni kupil... atraktivna lokacija... morti bi i stankec tam češće zalazil na pivkana i slikal vlakove... u gajnicama vura ne dela... na trgu vura dela, normalno kad piše da ju održava neki lebarović, nekad je bilo Z.L a danas valjda D.L... sve je bolje od urara Madein Kitajskog koji popravlja ove željezničke.... jooj... pifkani su na stolu... al tak sam žeđen.... al fučka se njima, oni piju i čekaju samoborčeka u podsusedu nikaj strašnoga.... samo desne moramo iti... NK pod susedom, igraju vaši i naši.... tu gledam jel bu kaki međimurec il zagorec zvlekel kakav aparat... da mi je sam znati kak su se međimurci i zagorci sparili.... most je tu... inaće u to doba još se nije nikaj znalo da bu se nekaj zrušilo na savi.... Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 u zaprešiću, prometnik pokazuje koliki je bil sneg pri njemu prošlu zimu... kako su drempa i zlayo uzeli mjeru prometničkom lopariću, nije teško izračunati visinu prometnika.... kad sve preračunate znači da je snjega bilo malo iznad gležnja.... inaće, mario je bio tenkista... pravi je dečko... i normalan, za razliku od nekih... Nedaj se marijjooo... nas je otpravil na pravu štreku, još treba pospremiti i vlak za šinjki tovar... putem prema dvorima vidim da se zaprešić širi i na drugu stranu polja... ovog fazana nismo uspjeli vlovit... niš od juhe.... zakaj kiosk ne dela? novine, cigarete i slične đinđe-minđe uvijek dobro dođu... no kad bi čital novine nebi slikal.... u NK pojatnom igraju vaši i naši... to su neke kvalifikacije... poslje će u podsusedu igrat naši i naši i ovdje vaši i vaši... niko niš ne dela... normalno, svi su na tekmi prek puta... ne vidim nikog poznatog.... ah, pa da.. ja nisam odavde.... Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 molimo uzmite daljinski i izaberite kuda želite ići... u pojatnom je ponestalo skretnica... niš čudno... sad vam ni netreba više... recesija je stisnula, auti slabo idu.... a ovaj u Luki je sve veći i veći... ni njemu nejdu auti... ovi tu stoje ko zna otkada... crvenkapica nas dočekava... bravo za crvenkapicu podsused se može sakriti pred lukom... tam ni neznam jel prometnik živ... ovaj signal kaže da je prijelaz osiguran... šteta... zašto šteta? pa onda bi morali stati na prelazu, osigurati ga, a kad je birtija blizu moremo i na pivu... V trgovišću jedna narkoza... no comment... bijesni auto, pijani zagorac, sretni broj rege, itd.... junk yard by presečki... Vu trgovišću se niš ne igra, danas su išli u posjet rodnoj kući našeg Tite.. našeg, znate, onog iz trgovišća... Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 približavamo se nočnoj mori svakog zagorca od zaboka nadalje... urnebesne brzine koje se oni tak plaše jer se, znate, vlak jako ziblje sim-tam, pa im se demižonke razlevaju... vele brdovito zagorje... suza za zagorske brege itd... pa ovo nije breg, to je krtičnjak... dobro došli u zabok... centar zagorja i male (poljo) privrede... jao, kuljike je tu bari i štefa na okupu... a i dobar traktor imaju tu je negdi hum-lug.... kad te zgrabim... nemam drugu sliku, ima tu dece na forumu... kolko forumaša zna da se ovo do negde 94-95 zvalo Bračak... a s promjenom imena promjenile su se i fasade... jel tu SDP na vlasti ? bedakovčina... sori kolega, moro sam.... Quote
ErrAseR Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 tondah desno - štale levo.... u poznanovcu nikog ne poznam... joj... jel to žmiga ili ne žmiga? neznam više... zakaj ne delaju aparate koji znaju delat animirane slikice ? sudeći po ovome onaj zeleni je žmigal... uvek sam rekel, leve iti ne... tu je bistrica... tu nije sve baš bistro... i tu nas domaćin uredno pričeka... gloooglooo glo... dok cug ne dojde, gloo gloo glloo.... vrag ga zel, već je tu... gloo gloo gloo.... hik! idemo mi vanka... dosta smo vidli ovdje... pogodi čija je ovo kuća... hebate, preveć je alkohola u zraku... vidim duple golove... sunčece ti presvetle, daj mi do varaždina sjaj... kakav sjaj ode on bye bye... ja odo u špajzu, da vidim ima kaj za čitati... željezničar? super to sam čito... i dođe kraj... Quote
Stanley Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ona birtija Norin me čudi, da ju još nitko ni kupil... atraktivna lokacija... morti bi i stankec tam češće zalazil na pivkana i slikal vlakove... Kao prvo, to nije nikakav Norin nego legendarni Sertić. Norin mu je okupacijsko ime. Ko kaže da ga niko ni kupil? Sertića je kupil (čuj: kupil!) neki kamenjarac početkom devedesetih i nazval Norin. Išel sam u Norin (ne govorim o Sertiću) samo jedanput, s kolegom na povratku iz posla, a bili smo prije vani nego nutra jer je sve smrdilo na farbu. Koja je usput rečeno bila siva, ko u provincijskoj vojarni. A društvo koje se tam počelo okupljati bolje da ne spominjem. Ja jesam ljubitelj zore i dana, ali Jure i Bobana nisam i ne bum. Danas je zgrada u stanju, otprilike, kao Cesargrad. Quote Serija 05 je zakon!
strojovođa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 a s promjenom imena promjenile su se i fasade... jel tu SDP na vlasti ? Bil je, alji se još nezna e bu... bedakovčina... sori kolega, moro sam.... Quote We are always ahead!
Recommended Posts