Jump to content
zeljeznice.net

strojovođa

Članovi
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. http://emedjimurje.rtl.hr/crna-kronika/foto-nesreca-na-pruzi-vlak-u-vratisincu-naletio-na-suzuki
 2. Ako novinari ne znaju neke činjenice onda je bolje da pišu općenito, a ne krivo. Barem su se nakon svih tih godina već jednom mogli naučiti da vlak ne vozi vlakovođa nego STROJOVOĐA!!!
 3. 2 044 002 je u depou u Varaždinu na IP od 24.05. Navodno je problem sa električnim grijanjem vlaka.
 4. Vozač kamiona je živ, u bolnici je sa ozljedama prsnog koša i glave. Info sam dobio jučer. Suvozač ima lakše tjelesne ozljede.
 5. Evo link sa slikama.. http://www.zagorje.com/vijest/crna-kronika/kamion-podletio-pod-vlak-dvoje-ozlijedenih Vedran u pravu si za prijelaz, a brzina je 40 km/h za smjer Budinščina-Varaždin.
 6. 7 122 020 danas u Bjelovaru 7 122 031 Varaždin
 7. Ovdje ima nešto slika kamiona.. http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/210653/Prometna-nesreca-otkrila-pijanog-strojovodu.html
 8. strojovođa

  MSTS

  Windowsi promjenjeni i sad sve radi kak treba. Hvala Vam na trudu, al izgleda da je problem bil u windowsima.
 9. strojovođa

  MSTS

  Problem mi se javlja u svim rutama i sa svim vlakovima i svim kombinacijama. Problem je zapravo počeo kad sam promjenio komp, na starom je sve radilo ok, al kad sam MSTS instaliral na novi komp počelo je i sa problemima. Ovaj TSectionDAT koji spominješ, u global folderu sam našao samo ovo "tsection", a neznam gdje piše koja je verzija. A ovaj MSTS sound enhanced, imaš koji link za to?
 10. strojovođa

  MSTS

  Naišao sam na jednu zanimljivost. Pokrenul sam jedan activity, radi se o ruti Bamberg - Hof, a loksa je DB 218. Kad to pokrenem sve radi normalno, zvuk je kak treba, bez obzira kaj su postavke zvuka 5.1. Al kad sam odabral isti vlak u explore route, čak i isti kolosijek, opet mi se javlja isti problem sa zvukom.
 11. strojovođa

  MSTS

  Probal sam to promjeniti, al uvijek je isto. Hvala Vam Vlado i Navcom. Za vikend bum probal mjenjat windowse, pa bum videl.
 12. strojovođa

  MSTS

  Imam problema sa zvukom u MSTS. Kad izaberem vanjsku kameru ne čuje se zvuk lokomotive. Kad se sa istom kamerom prebacim na prvi vagon onda se čuje zvuk lokse, al samo kad bočno gledam vlak, ako ga gledam od naprijed ili od iza niš se ne čuje. Zvuk u kabini lokse je pretih, slabo se čuje rad lokse, više se čuje sam zvuk vožnje (lupanje tračnica, šum mostova itd.). Dal je neko imal kakvih sličnih problema, il zna rješenje?
 13. Vidio sam ju neki dan u Koprivnici, stoji u hali depoa. Postoji i verzija da čeka osovine, a svi znamo kak je ta priča s osovinama završila u slučaju 2 043 004 i 2 043 005.
 14. Pa znaš kak se to kod nas rješava, smanji se brzina i to je to.
×
×
 • Create New...