Portos Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Nego, što si radijo u PGŽ? Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
Dinko-KA Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Koji si ti car :palac: :lool Da ne zaboravim, odličan izvještaj iz Metropole Pfaff! Svaka čast na volji za hodanjem i hvatanjem vlakića na +35°C. Quote Stari Bl-ovci su zakon!!!
Zeus Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sljedeći dio izvješća posvećujem Zeusu Hvala, hvala, hvala. :hai Imati posvetu u tvojem putopisu je velika čast i smatram to privilegijom. Baš je lijepo vidjeti Beet-a, pa makar i na koprivničkom vlaku. Kaj da ti rečem, nego da si mi uljepšao večer ovim zanimljivim i duhovitim putopisom i u to ime čim prije dođi ponovno. Hvala ti. Quote
Politikolog Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Super putopis posebno mi se svidjaju one fotografije od 180° ili celog kolodvora! Moram vam priznati da je kod vas pravo uzivanje biti vozoljubitelj jer ima prometa, a u Srbiji em kasne em naidje jedan pa posle ni dresina da prodje naredna 3 sata Quote https://www.flickr.com/photos/milosjovic/
seabral Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Još nekoliko fotki naše forumaške legende na djelu Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Pfaff Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Još nekoliko fotki naše forumaške legende na djelu Hvala! Takve fotke skupljam u posebnoj galeriji... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
seabral Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dodao sam još nekoliko fotki s ovog druženja u svoju foto galeriju --> link Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Ante-vž Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina
Recommended Posts