Jump to content

osjecanin91

Članovi
 • Posts

  1073
 • Joined

 • Last visited

About Me

 • Location
  Osijek

Recent Profile Visitors

7921 profile views

osjecanin91's Achievements

628

Reputation

 1. Novosti i ulaganja u Luku Tranzit te malo videa iz same Luke Najznačajniji je izgradnja terminala rasutih tereta u Luci Osijek, vrijedan 240 milijuna kuna, za što dokumentacijska procedura treba biti završena do kraja godine.
 2. Veselim se tvom izvjestaju, nadam se da ces pogoditi vrijeme manevre 🤞
 3. Evo pokušao sam ti dočarati kako doći tamo, stavio sam polaznu točku Lidl na Zelenom Polju Ovdje sam ti crnom bojom iscrtao dio koji moraš pješke proći, uz prugu i ogradu. Čim dođeš do kraja ograde, skrećeš u smjeru Drave. Vidi se lagani putić kojim inače pecaroši prolaze Nadam se da sam pomogao i da ćeš napraviti neku foto reportažu 😁
 4. Ima jos jedan kolosijek na kojem se vrsi utovar starog zeljeza, taj je potpuno pod travom a i 2 kolosijeka na koji vlak dolazi kad vrsi manevru u Luku. Ne znam jesi mislio na to ili opcenito lokaciju Luke?
 5. Danas sam se otisao provozati nakon duze vremena do Luke, blago receno da sam zapeo u prašumi. Nevjerojatno da vlak ovdje prolazi svakodnevno... Ovo na slikama ne izgleda specijalno ali nisam uspio drugo slikat jer sam pokusavao sto prije izaci iz tog siprazja
 6. Nije baš direktno za ovaj putopis ali je vezano za samu Luku DESET SATI BIO OTEŽAN PROMET NA CESTI OD ZELENOG POLJA PREMA NEMETINU Kod Nemetina iskliznuli vagoni s tračnica 1 / 1 Punih deset sati bio je u srijedu otežan promet na cesti od Zelenog Polja prema Nemetinu, a to je prouzročeno iskliznućem dva teretna vagona iz tračnica. Do iskliznuća je došlo kada je teretna kompozicija vlaka krenula prema luci Tranzit, i oko 14.15 sati došlo je do iskliznuća dva vagona teretnog vlaka, točno na prometnici. Dva vagona djelomice su blokirala promet sve do 15 minuta poslije ponoći u četvrtak, kada su vagoni dizalicom uklonjeni s ceste. Kako doznajemo, veće materijalne štete ema. M.Bu. https://www.glas-slavonije.hr/478247/3/Kod-Nemetina-iskliznuli-vagoni-s-tracnica Meni djeluje kao da su zaboravili iskliznice maknuti (ne znam čemu služe na tom mjestu kad se svakodnevno koristi)
 7. Hvala @seabral, upravo to me zanimalo
 8. Ne znam gdje bih postavio pitanje i sliku pa cu iskoristiti ovu temu... Setam Kajzericom neki dan i naletim na ove ostatke uz Vatrogasce... Gdje je to vodilo, kad se prestalo koristiti i zašto i ima li ikakvih slika o prometu tamo?
 9. Taman sam stigao sad s druge strane, pa evo prva tura fotki:
 10. Uspio sam naići u vrijeme manevre ali nisam išao prema Dravi jer je taman bio pljusak pa bi bio blatnjav😂
 11. @dnovakovic nema veze sto nisu tvoje, super su dosle te slike ovoj galeriji 🙂 @Stanley taj dio ne pripada šećerani, most nije privatan i slažem se s tobom 😀 idući puta ću primjeniti tvoju metodu😀 Evo još par od zadnji puta, neželjezničkih:
 12. Hvala dnovakovic! Super su slike iz zraka, to me je jako zanimalo. Mislim da ti nece raditi probleme ako tamo ides jer ima nekoliko ribiča koji tamo svakodnevno idu. Doduše, prije par dana kada sam slikao sa šećeranskog mosta, radnik s vagona mi je mahnuo kao da je zabranjeno fotografiranje pa sve ovisi na koga ćeš naletiti.
×
×
 • Create New...