Portos Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Ti nije smetala ona svijetleća reklama, imam osjećaj da ti je baš blještila u sobu? (dobro, znam da imaš i zastor, al opet ) Bolan, kad ti pane mrak na oci, ne vidis nista. I kad se umoriš u Rajlovcu, onda još našetaš/navoziš GRAS prometalima, te večeraš sitni Čevap niti tuširanje niti svjetleće reklame te ne sprječavaju da zaspeš! Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Bogami, lijep službeni put. Polako, polako ovo je tek drugi od 12 dana službenog puta Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Polako, polako ovo je tek drugi od 12 dana službenog puta A tempo ti je, mora se priznati, udarnički, kako railfanovski tako i gastronomski Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
68847 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 A tempo ti je... gastronomski 10 cevapa? To u osnovnoj za mali odmor pojedu. Quote Sub sole aut pluvia ducemus ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Portose čuvaj jetru,jela sa roštilja nisu baš za svaki dan.... Dr 68847,posavjetuj malo čovjeka..... Quote Pozdrav iz MOSTARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ti se naviko na "nenormalnu" a kako je covjek mjerilo svih stvari... I Le Corbusier se držao tog naćela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Portose čuvaj jetru,jela sa roštilja nisu baš za svaki dan....Dr 68847,posavjetuj malo čovjeka..... Jeo sam ih samo 3 puta u 12 dana, to nije uopće puno niti prečesto. Sarajevsko pivo pio u prosjeku 0,5 litre svaki dan. Baklavu i Urumašicu samo 1x. Zato sam jedno 4x jeo Burek, 1x Sirnicu i 3x Krumpirušu Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
68847 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Sve u svemu: fast food 11 x , cccccc Quote Sub sole aut pluvia ducemus ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aman2 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 dok nije junk, samo daj!! Quote Sanjin M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 U srijedu ujutro dočekalo me neugodno iznenađenje. Tokom noći netko je provalio u naše iznajmljeno vozilo, i stručno demontirao Kenwoodov radio-cd uređaj, nama ostavio skršeno staklo. Nakon uviđaja policije odvezao sam kolege na posao, a ja krenuo prema policijskoj stanici Ilidža po službeni zapisnik. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Dok sam vozio od Stupa prema Ilidži nailazim na zastoj tramvaja. Tramvaju 801 smrznula se zračna instalacija. Pogurat će ga do Ilidže kolega sa Tatrom K2 Odlaze. U K2 se najnormalnije voze putnici Iza K2 naišla je Satra 3 g.b. 602 Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Nakon što je o krivičnom djelu u PS Ilidža sastavljen zapisnik otišao sam do Renaultovog servisa naručiti novo staklo. Dok je majstor skidao razbijeno, te usisavao krhotine i lijepio najlon kao privremeno rješenje, ja sam sa fotićem prošetao do 50m udaljenog okretišta na Nedžarićima. U 20 minuta na i u blizini okretišta nastale su ove fotografije. Tračnice za buduću prugu prema Dobrinji Križišta na okretištu Skretnice Slijepi kolosijek tzv "šturc" Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Nizozemac Genšer Nekoliko K2 I Satra 3 g.b. 603 Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Tokom popodnevne vožnje dionicom Rajlovac-Alipašino polje u carinarnici slikam 2 tiristorke. Pokraj Rajlovca parkiran je ovaj autobus Onaj kojem ova kapa stoji ovako nikako ne može biti prometnik Poznaje li itko ovu dvojicu kojima sam dozvolio da isprobaju sjedala II razreda? 3 od 12 ili 1/4 putopisa Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ela Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Poznati momci,znam da nisu iz Končara.... Quote Pozdrav iz MOSTARA Link to comment Share on other sites More sharing options...
68847 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Au! Znam ih. Pripadnici "tajni' služaba" Quote Sub sole aut pluvia ducemus ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Hmmm, ajd u svemu tome, bar vam nisu kombić maznuli.. Jesi se smrznuo vozeći s "otvorenim prozorom"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Hmmm, ajd u svemu tome, bar vam nisu kombić maznuli.. Jesi se smrznuo vozeći s "otvorenim prozorom"? Najlon smo montirali par sati poslije pa više nije puhalo ali je bilo poprilično bučno, no mogli smo i gore proći. Još jednom gostu učinili su isto, s razlikom da su njemu razbili veliko staklo na suvozačkim vratima. Naručeno novo staklo montirano je već u ponedjeljak, a gdje sam bio dok su mi montirali staklo, eeee za to se morate malo strpiti... Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Nažalost i u srijedu i četvrtak dugo smo ostali na probnim vožnjama EMV, te sam nakon povratka u hotel bio preumoran za odlazak u grad, nekon večere i nekoliko Sarajevskih piva povlačio sam se u sobu i družio sa internetom te tv programom. Iako smo i u petak produžili na poslu, nisam htio još jedno veće provesti u hotelu. Niti kiša koja je povremeno padala nije me spriječila da se provozam do Skenderije i prošetam. 802 je upravo kretao sa stajališta Stup u smjeru Ilidže A ja sam ušao u 803 U mom drugom boravku u Sarajevu, svakog dana kada sam išao u grad u vozilima GRAS-a bila je kontrola karata. 2x sam imao dnevnu kartu, ostalih nekoliko puta običnu kartu. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Sišao sam 2 stanice nakon Skenderije i šetao obalom Miljacke U petak navečer je na trojci vozilo valjda 7 Nizozemaca. Nikada ih nisam vidio toliko u jednom danu. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Korito Miljacke je uređeno a rijeka mirna i svjetla grada se odbijaju od njene površine. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Pored dvorane Skenderija odvajaju se trase trolejbusnih linija. Ovi 3-osovinski MAN-ovi voze na linijijama 101, 102, 104 ili 107 dok na liniji 103 prema Dobrinji voze zglobni MAN trolejbusi. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Krećem pješice od Skenderije u smjeru Ilidže. Crkva se nalazi na Trgu Karla Paržika, u blizini mjesta gdje dvosmjerna tramvajska pruga prelazi u dvije jednosmjerne. Zgrada ex Republičkog SIV-a, danas zgrada skupštine BiH Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Pored hotela Holiday Inn nailazim na ostatke pruge Hotel Ovdje tramvajska pruga sa kolnika prelazi u središnji prostor odnosno u izdvojen pojas A ovo je nova Američka ambasada Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Tramvajska pruga prema željezničkom kolodvoru I do hotela vozio sam se u Nizozemcu. Imaju kontroler koji je zapravo ručka okomito postavljena sa lijeve strane vozača, pri kočenju povlači kontroler prema natrag, pri kretanju prema naprijed. Crveno zaokruženo dasno kugla kontrolera, lijevo kazaljka kontrolera. KOČENJE Kazaljka kontrolera KRETANJE Za kišno Sarajevsko veče sasvim dovoljno Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts