garlic Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 A i ti zaštitari su malo jača marka. Ja doslovno znam njih nekoliko koji su bili ovisnici i sitni kriminalci, jedan čak odsjedio u austrijskom zatvoru. Sve ekipa sa kolca i konopca. I mene su tjerali kad sam slikao u Tkalčićevoj a bio sam na cesti. Propalice....i takav ti sad treba držati neki red...? Nama zaposlenicima na ZG GK su čak htjeli pretresati gepeke automobila kad smo izlazili iz kruga firme. Jer im je neki šef tako rekao. Onda su ljudi poludjeli i objašnjeno je da to može raditi samo Policija i to ako ima valjani razlog. Previše raznoraznih ovlasti kod nas si uzima svatko. Zato jer te stvari nisu točno i precizno zakonski definirane. 1 garlic Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted November 27, 2021 Author Share Posted November 27, 2021 Evo malo današnjih popodnevnih/večernjih dojmova iz prohladnog Zagreba U Jurišićevoj ima izloga koje volim pogledati Na Jelačić placu je sve puno ljudi Sreo sam AnaMariju, dragu kolegicu sa radio Sljemena pa sam se zbunio Jedva sam se probio do Manduševca Ove godine ima svega trećina nekadašnjih kućica pa se lakše prolazi Materijala imam za još nekoliko dana... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 11 sati, 1borna said: Sreo sam AnaMariju, dragu kolegicu sa radio Sljemena pa sam se zbunio Sudeći po fotografiji smutila te načisto. 😉 Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted November 28, 2021 Author Share Posted November 28, 2021 Oh da, tijekom 40 godina na radiju bilo je puno lijepih i dragih djevojaka i žena, mogao bi napuniti jednu veliku slikovnicu.... Vraćam se na glavni trg, bor nije nešto posebno no ispunjava svrhu što je dovoljno Kućica je ima svega trećina u odnosu na pretprošlu godinu no barem ne smetaju prolasku trgom Nijesam probao nešto od ponuđenog jer mi ništa ne može zamijeniti doživljaje od sredine 60-ih do početka 70-ih sa Jakomins platza u Grazu Zavirio sam ponovo u Oktogon jer sam čuo da i tamo ima nešto prigodno Decentne pjesme ove djevojke daju poseban događaj Oktogona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted November 30, 2021 Author Share Posted November 30, 2021 Izašao sam u gužvu na Cvjetnom trgu Ovdje se u dugačkom redu čeka kod prve kućice iz koje fino miriše I Bogovićeva je puna prolaznika Vodilo se klince i na vožnju uspinjačom Neugodno prohladno i vlažno vrijeme je malo zamaglilo objektiv i potjeralo me kući, bit će još prilika za večernje šetnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garlic Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Nekada su sve lanterne u Zagrebu bile plinske ali mnoge su 80-tih godina zamijenjene za električne. Sad još ima oko 50 plinskih i svaku večer ih obilazi nažigač. Ovu sam snimio je električna. I njih pali nažigač ali pomoću prekidača On/Off. Baš ću ga pitati koliko lampi ima za obići....? 1 1 garlic Link to comment Share on other sites More sharing options...
garlic Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Radovi u Maksimiru traju....nakupilo se malo vode u drugo jezero ali još neće puniti jezera. Mostić još nisu napravili. Isprljo sam cijeli bicikl, sve blatno, pih.... 1 garlic Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 Ne isplati se ići tamo u ovo ružno mokro i hladno vrijeme, radovi će potrajati najmanje do sredine proljeća? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1borna Posted December 12, 2021 Author Share Posted December 12, 2021 Taman kad me sunce izmamilo da krenem u foto safari do Maksimira i još ponešto na povratku dogodila se još jedna utrka gradom i pad tramvajske mreže tako da nisam stigao daleko, Cirkus na Kvatriću je u temi zastoja, jedino dobro u svemu je bio mir u mojoj i još nekim ulicama (nažalost za kratko) Nakon pješačenja od Kvatrića nije mi se dalo ići bliže da slikam šareno odjevene trkače Dopao mi se jedan izlog u Martićevoj 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garlic Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 A nisi vidio na Kvatriću neke sakupljače potpisa na štandovima? Sad neću napisati za što su sakupljali potpise ali jedna aktivistica me gnjavila - hoćete nas podržati? A svoj toj besposlenoj škvadri jedno nije jasno. Bilo da se radi o ičemu, ne stavljam svoj potpis i ne dajem svoje osobne podatke na javnim mjestima (na placu!?), kako kažem, da se radi o bilo čemu. garlic Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Nakon konzultacija administratorsko-moderatorskog tima, ova tema se zaključava jer je postala "prešarena" i prešla okvire ovog foruma. _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts