Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

garlic

Članovi
 • Content Count

  1535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nekako mi se marići čini bolji djed mraz od tebe...
 2. garlic

  Malo zabave ... II

  Zakaj, zakaj.... Prvi sam na vlakovima koji udju u depo i svašta pronađem 😲
 3. garlic

  Malo zabave ... II

  Sad sam promijenio jednu traku.....meni ne treba shema 😎
 4. garlic

  Malo zabave ... II

  Da vidimo kako te sljike idu sa moba? Taj brzinomjer je gužvao traku pa je zamijenjen. Shema postoji ali ipak treba imati pojam da se skuži.
 5. garlic

  Malo zabave ... II

  Mi trebamo upućene ljude.....a što se ovdje dogodilo? Jel znaš da 80 % strojovođa ne zna promijeniti brzinomjernu traku u brzinomjeru? A "upućeni" su jer svaki dan koriste taj brzinomjer.
 6. garlic

  Malo zabave ... II

  Posted upravo sada A vidiš....na štreki je "najjača" traka od 180 km/h (ova tvoja je do 75 km/h). U HŽ PP koristi se samo na jednoj lokomotivi 1 141 301 a sve druge Elektre imaju drugačije čitače....disketu, kartice itd. Lok 1 141 301 ne može postići brzinu od 180 km/h.....pa zašto se onda stavlja takva traka? Zato jer je brzinomjer na toj lokomotivi koncipiran za tu brzinu u odnosu na promjer kotača. U strogom pravilu je da se postavlja traka za brzinu koja je navedena na Hasler brzinomjeru. Na sve "mađare" stavlja se traka 150 km/h.
 7. garlic

  Malo zabave ... II

  Pljas Lokomotiva od 748 ide za vlak 821. Na kraće vrijeme šalje se iz kolodvora u depo. Negdje je pobrala pticu. Nismo je skidali pa nek tako ide u Ogulin, ako prije putem ne ispadne. Fazan? Prepeljica?
 8. garlic

  garlic

 9. garlic

  Izvanredni događaji

  Niskopodni 101 u srazu sa pticom. Ptica poginula na 140 km/h. Ne znam puno detalja.
 10. Ma i nisu narkići. To zapali besposlena balavurdija koja traži i nađe takve napuštene prostore...... za cuganje i pušenje trave. Pravi narkoman će se skrivati od svijeta i u potaji se drogirati....neće ničime privlačiti pozornost.
 11. Pa gle, ovo je tema crne kronike. Ne mogu tu sad odgovarati na takva "neslužbena" pitanja.
 12. Vlak je vozio zagrebački strojovođa. Dobro ga poznam. Izuzetno miran i staložen. Nadam se da mu ova nesreća neće teško pasti.... :ne zna:
 13. Sramota je da je na jednom ZG GK u istoj smjeni nađeno TRI prometnika pod gasom. Pa ni manevristi ne piju toliko! Danas ujutro je bilo neko pregaženje na Zelenom mostu i strojovođa sigurno neće biti pozitivan. Aha.
 14. Prije neki dan na ZG GK pri alkotestiranju TRI prometnika pozitivna na alkohol u službi. Dva su odmah dobila otkaz a treći je neki sindikalni povjerenik pa je skinut iz službe. Prije sam nešto pisao o tom alkoholu na ZG GK i pijanim prometnicima ali jedino što sam izazvao je sljedeće: neki bezveznjak tu sa foruma me tužio prometnicima zbog napisa i imao sam nekoliko neugodnih telefonskih poziva. No međutim, što bi čovjek mogao očekivati? Kad je prometnik koji je sudjelovao u nezgodi ispadanja manevarske lokomotive na ZG GK bio pozitivan na alkotestu i vraćen je na posao!!? Bilo je prije nekih 1,5 god. Sad se izgleda šefica kolodvora zaista misli obračunati sa tim alkoholom u službi. Ajde Mali Paja, nagazi na ovu temu pa reci i ti neku "mudru". Strojovođe imaju na stotine izvanrednih događaja godišnje i uvijek ih se alkotestira. Pa kad je koji strojovođa bio "pod gasom"?? Nego...dobro plaćeni prometnici na ZG GK iz dosade "malo" popiju. A rade u izvršnoj službi!?
 15. A zaboga....postaviš takvo pitanje!? To je profesionalna služba!
×
×
 • Create New...