Brunoh Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Ovo bi se moglo nazvati i moj prvi cipelcug ove sezone, jedan u nizu.. Ova dionica je čekala dosta dugo na red, i konačno došlo je i to vrijeme, poseban vlak na pruzi Križevci - Bjelovar.. Pa krenimo.. Stajalište Brezovljani, rano jutro.. Nedaleko već imam spremno mjesto za čekanje vlaka 14441 iz Venezie Sunčeko izvire Zanimljivi motivi ove lokalne pruge Evo gaaa.. .. i drugi put Rus u ovome kraju Idem dalje.. Andrijin križ tone sve dublje i dublje Na nekih 2 km od stajališta se zaustavljam i čekam putnički iz Križevaca Iz daljine se čuje klopanje kotača i nailazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Pogled prema Poljanki 982 iz Osijeka Iz daljine me promatrala lisica ili kuna Pruga je odlično stopljena sa prirodom, a i vlak Ovaj leptirić mi dobrovoljno pozira Ili mi vrijeme brzo prolazi ili na ovoj pruzi ima jako puno vlakova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Vrlo zanimljivo. Pruga je odlično stopljena sa prirodom Jest, jedva se vidi što je priroda i što je pruga. Kada je ovuda zadnji put prošao kemijski vlak? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Ovaj dečko je bio dosta nasilan i napadački raspoložen Prekrasno je vidjet prugu u cvijeću.. a ovo je već malo tužno gledat Stajalište u punom sjaju Po ovom vrtu u Poljanki vidi se kolko su ovi vlakovi EKO, imati vrt na 3 metra od pruge i putnika - zgodno Manevriranje u Križevcima i vlak je spreman za Zagreb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Ovo bi se moglo nazvati i moj prvi cipelcug ove sezone, jedan u nizu.. Guštam se čitajući ovaj hodopis, a siguran sam da ću guštati i kod sljedećih. Lijepe su ove fotke pruge i vlakova u cvijeću .... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslavfl Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Meni bas lijepo izgleda pruga zarasla u travu i poljsko cvijece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Prekrasne fotke. Inače, ovo zelenilo uz prugu daje joj poseban čar. Hvala ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Jako zgodno. Jedino moram priznati (očito starim) da ne kužim ono sa specijalnim vlakom i Veneziom? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 Već preko dvije godine sam se čekao da prođe neki drugačiji vlak po ovoj pruzi pa da izađem na teren.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnovakovic Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Vrlo zanimljivo. Jest, jedva se vidi što je priroda i što je pruga. Kada je ovuda zadnji put prošao kemijski vlak? Ne treba kemijski vlak da zagađuje ovu netaknutu prirodu. Ovo bi mogao postati dodatni izvor zarade za osiromašenu nam HŽ. Treba samo organizirati kosače i prodavati sijeno ! Quote Pozdrav iz Osijeka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Krasno! Podsjeća na moju prugu Pleternica - Našice...izgleda da ću se morati prebaciti u bjelovarski kraj! Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 STOP Krećemo iz Škrinjara. Rosa i poveća vlažnost u zraku + lijepo sunce i ja zajedno čekamo Adriju i Veneziju Dolazi 14441 (koji je danas sastavljen od vlakova 441 iz Venezie i 1205 iz Splita, ukupno 9 vagona) Dilatacija Plavac iz Križevaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Cestari, prijelaz vam je neosiguran!!! Uh, sa ovog mjesta bi lijepo bilo vidjet 51-cu sa 3 Batića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 Stajalište Škrinjari - konstrukcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Ova fotografija je za bogove: http://img121.imageshack.us/img121/5803/p1810659.jpg Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 Na ovom linku od danas postoji i video sa ove pruge http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/3441-brunoh-filmovi/page__st__220__gopid__371442#entry371442 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIL-LOGISTIK Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Jako lijepo!Inace ne volim pruge zarasle u travu ali na toj pruzi nekako to pase,lijepo se uklapa uz prirodu.Nadajmo se da su se vinogradarski puzevi na vrijeme sklonili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Nadajmo se da su se vinogradarski puzevi na vrijeme sklonili. Kad bi znao kako su ukusni u saftu... Sorry za O.T. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Kad bi znao kako su ukusni u saftu... To mi je oduvijek bio obrok kojeg sam htio probati, al' su mi se puževi svaki put razbježali... Sorry za Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts