Jump to content
zeljeznice.net

SPILE008

Članovi
 • Content Count

  2,014
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bjelovar
 • Interests
  Kamioni,Željeznica i Ljubitelj EVV i DVV

Recent Profile Visitors

11,466 profile views
 1. A šta je sa onima u Gredelju? 2 044 023/027 su još u jako dobrom stanju, jedino ako ih nisu očerupali!
 2. SPILE008

  Šveđani

  Išao je strojno za Osijek! Na pokusnoj vožnji nije vozio ljude, nego su išli i instruktor vuče iz Vž. i osoblje radionice na probnu vožnju, putnike je počeo voziti tek kada je stigao u Vinkovce. Ovo za vozača se je možda zeznuo umjesto strojovođa!
 3. Samo neznam od kuda će skupiti tolike dizele! Sve što je za reviziju u HŽPP I Cargu ništa ne popravljaju.
 4. Jedino ako nije problem u mob. imam Samsung J3 Galaksi 2017 g. neznam!
 5. U tom i je problem što nemogu staviti sliku na forum neznam zašto! Probao je i forumaš BjGoran ali je rekao da se nemože staviti jer nemam tu opciju cijeli zaslon. Mogu samo preko Croma ali nemogu nikako povečati slova, jako su mala otišao sam na opcije mala, velika, jako velika, i ekstremno pa je opet jednako. Jednostavno je na mob. nestala nova verzija Foruma i opet nastala stara slika bez ikakvih ikona da mogu kliknuti da se prijavim. Jučer mi se na moment pojavilo sing up i on i jednostavno nestalo. Tamo gdje trebaju biti ikone stoje nekakve uske vodoravne kao kockice od kuverte. Jedino da sliku na mob. slikam preko drugog mob. i da pošaljem na Wort sap ili tako neznam.
 6. Opet imam isti problem kod mob. Jučer sam nanovo instalirao Operu-Mini i dobio sam novu verziju Foruma i bila su veća slova nego preko Croma i bilo je sve dobro, da bi nakon dva sata opet bacio na stari Forum na kojem nema nikakvih ikona za prijaviti niti mogu ma forum samo mi pokaziva Donacije i Parnjaću. Najvjerojatnije Opera više ne podržava taj Forum ili jednostavno neznam zašto. I jako su sitna slova na mob. nemogu ih nikako povećati.
 7. Imam Operu -mini i dalje mi je isto nemam se na šta prijaviti jućer smo je ponovno instalirali ali ništa ili će sa vremenom se popraviti ili će ostati isto, ovo pišem preko Foruma koji sam instalirao preko Croma.
 8. Niti na ovom novom piše kada je poruka poslana niti tko gleda poruku niti ima rubrika da mogu nekome citirati na odgovor!
 9. Ovo he-he je greška kod slanja poruke na mob. probali smo BjGoran ukloniti ali nemamo rubrike uredi, multicitat i odgovor kada je sve na Engleskom. Preko croma sam instalirao Forum i radi a do preključer mi je na mob. Forum uredno radio preko Opere i onda je pisalo error i ostalo, sad kada je Forum došao na mob. mi pokaziva samo sliku parnjaće nemam niti jedne ikone gdje bi se mogao prijaviti na Forum samo mogu listati ništa drugo. Na kompu sada Forum radi ali je sve na Engleskom i nemogu citirati niti urediti poruku piše samo Qute. Na Operi nemogu nikako ući u Forum umjesto ikona imam nekakva okomita kao ravna pisma i tu nemogu ništa kliknuti. Jučer mi se je na moment pokazalo Singl up i on i kada sam htjeo to kliknuti nestalo je. Svakako smo probavali ali ništa, na kompu na poslu kolega je ušao u sistem i isto takvu sliku mu je pokazalo. Neznam zašto mi Opera ne prihvaća prijavu! Na mob. su mi sitna slova pa nemogu poštelati sliku! a ispod Foruma nema nikakve verzije za poštelati kao prije! Nemam se vremena više natezati sa time nije trebalo ništa dirati jučer sam izgubio cijelo popodne zbog toga.
 10. SPILE008

  SPILE008

 11. naNa mob. se nemogu nikako prijaviti evo prošlo je već dva dana ja nemogu na forum mogu samo glrdati i čitati. na mob. nemam niti jedne ikone na koju se mogu prijaviti i sve mi je na Engleskom tu na kompu mogu pisati ali nemogu citirati niti odgovarati samo pišem naoamet pa šta bude javio sam Tomi pa ćemo vidjeti šta će biti. Na mob. sam se prijavio preko croma i dobio sam ali mi preko stranice baca google reklame koje stalno moram poništavati a inaće forum imam preko Opere ali mi tamo neradi. pojavilo mi se na tren singl up i on i nestalo nemam nikakve ikone za prijaviti. Dugogodišnji sam član ovog foruma i rado ga čitam i kod pisanja gledam da nikoga ne uvrijedim i sada mi se još blokira pristup forumu. Mislim da je ovo prešlo sve mjere nemam više živaca se sa time natezati. Pozdrav!
 12. ja imam sve na Engleskom nemogu se nikako ulongirati kako treba a neznam niti kako forum izgleda. a na mob. nemogu nikako nemam nikakvih ikona za prijavu samo je slika. Da li je to bilo potrebno neznam ali evo pišem ovu poruku ali neznam dali ću je moći poslati. Poslao sam poruku preko Mesengera Tomi ali mi nije odgovorio.
 13. SPILE008

  Šveđani

  Krasno da nemogu završiti jednog Šveda. Koliko bi onda popravljali 032.
 14. SPILE008

  Šveđani

  Po ćemu se Šved 033 razlikuje od ostalih da mora ići u podseriju 201! Opet nešto smišljaju umjesto da popravljaju one Švedove i Plavce koji im stoje!
×
×
 • Create New...