Pfaff Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 A mile al nelegalne radnje nećemo spomenuti? Ne, to je bio naučni eksperiment u cilju preživljavanja. U kupeju je odnekud puhalo pa je Stanley puštao dim da ustanovi odakle piri... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Stanley Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A mile al nelegalne radnje nećemo spomenuti? Ne, to je bio naučni eksperiment u cilju preživljavanja. U kupeju je odnekud puhalo pa je Stanley puštao dim da ustanovi odakle piri... Znao sam da će to nekome upasti u oko. To mi je bila jedina cigareta od Zagreba do Kloštra, a zapalio sam nakon konzumiranja svih onih sendviča i nakon što smo ostali sami u odjeljku. Stari trik da pušiš i da sav dim odlazi kroz prozor. A čik sam, molim lijepo, bacio tek kada smo stali na stajalištu Paulovac (da ne bih izazvao kakav požar uz prugu, mo'š mislit po onom vremenu). Quote Serija 05 je zakon!
drstoka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Znao sam da će to nekome upasti u oko. 'ko će koga, nego svoj svoga? Ajde, baš mi je drago da vam je bilo super. Jel bilo i ovaj puta previše makoza? Quote #1 truth hurts #2 It's hard not to hate..
Pfaff Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ajde, baš mi je drago da vam je bilo super. Jel bilo i ovaj puta previše makoza? Meni su bile takva egzotika da ih nije moglo biti previše A tek kad udari vibracija pod podom pa te ufati milina od trešnje... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Stanley Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jel bilo i ovaj puta previše makoza? Bila je samo jedna (u klasičnom smislu): Zagreb - Kloštar. Ono s pogledom prema naprijed ne uzimam pod Macosu. Pfaffu zasigurno ne bi smetalo ni pet-šest Macosa u jednom danu, a ipak je on bio glavna faca na ovom putovanju. Quote Serija 05 je zakon!
inflameswetrust Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Pfaffu zasigurno ne bi smetalo ni pet-šest Macosa u jednom danu, a ipak je on bio glavna faca na ovom putovanju. Neka dođe na malo duže pa ga onda pitaj... e dečki dečki, u duši ste stvarno djeca nekada vam se jako divim Quote Moje fotografije.
Recommended Posts