Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

drstoka

Članovi
 • Content Count

  7422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Profile Information

 • Location
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok. Al zake onda 60 a ne 50 ili 40? Vozni red se mogao prilagoditi za koliko god; svakako će se ionako nekad trebati.
 2. Jel ima neki specijalni razlog zašto baš nisu mogli dići brzinu na novom dijelu na barem 80 ili čak 100 od novog VR-a? Kaj se tiče snimke, snimio sam ja sa štoka vlaka ali mi je file kasnije bio corrupted 😮 tako da imam samo jedan jako mali dio kod Zaboka što sam uspio izvući s kartice - mogu uploadati ako koga veseli. Moguće da se ponovno upustim u poduhvat.
 3. Gore rečeni džems 202 je na kraju sam potegnuo gore spomenuti RCCC vlak. Par slika i videa kasnije.
 4. Strojno džems 202 upravo kroz Novi Marof.
 5. Jel imaju kakvi brojevi vlakova raspoloživi?
 6. Jel ima još kaj u pripremi? Upravo sam čul tu pored mene ovoga kaj ode za Zaprešić Al sad ga više ne stignem uloviti.
 7. Ima li više informacija o voznom redu ovih vlakova?
 8. Suština je da bi željeznica kojoj je stalo do posla taj trošak jako brzo nadoknadila prevažanjem velikih količina tereta. Sad zakaj ovi naši to ne delaju tak je posao za onu prije spomenutu nepostojeću panduriju koja bi sankcionirala štete u poslovanju.
 9. I kaj na kraju ispada da se slažemo? Joj joj kolko teksta nizašto
 10. Možda i odem konačno, zakaj ne? Dvaput kaj sam presjedal s aviona na avion u Zürichu ne računam da sam bil.
 11. Problem i je u tome kaj za HŽ gluposti ne postoji pandurija koja bi suzbijala sustavno kršenje nacionalnih interesa a.k.a. postizanje kvalitetne željeznice. Kaj se tiče guma meni su 2015. zakrpali (tada novu) gumu na kojoj se i dan danas vozim i sa kojom od tad nisam imal nikakvih problema. Doduše još ovu zimu pa cijeli set ide u penziju. Je upalo u EU fondove ali jesmo li zaista morali čekati skoro 25 godina?
 12. Pokrpam gumu kvalitetno da se mogu voziti istom brzinom i načinom kao prije bušenja. Ono što ne radim je da ne ugrađujem umjesto zbušene auto gume gumu od tački s kojom se mogu voziti 20.
 13. Izvanredan zaključak! Super usporedba sa infrastrukturom u Albaniji i Urugvaju!
 14. Kako će se ti vlakovi iz Zaprešića teleportirati u Zabok i obratno? Znači u subotu će ići vlakovi Varaždin - Zagreb kako izgleda kada se u suprotnom smjeru ukida tri vlaka. Na nedjelju je jako malo vlakova na pruzi pa će valjda ići u suprotnom smjeru i po danu.
 15. Poštujem struku ali ta ista struka je i za prošle metode zaključila da budu dobre pa su se vlakovi taljigali 20. Stoga, bumo vidli za 5 do 10 let kak bude ovo duralo.
×
×
 • Create New...