ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Dalo bi se zaključiti da naslov nema neke pretjerane logike, zar ne? Danas je jedan od onih malobrojnih dana kada se vozim tamo di ne smijem. Od otprilike sredine 5. mjeseca pokušavam se dogovoriti sa 2041024 za vožnju, i eto, uspjeli smo se danas dogovoriti Dogovor je bio da ja dođem do Vrbovca te se tamo ukrcam na "njegov" vlak te s njim odem do Zagreb GK. Pa krenimo, kako sam išao dosta rano (za moje poimanje vremena) nisam još bio sposoban za slikanje na GK prije polaska, jedva sam si uspio burek kupiti Prvi mi je plan bio da idem direktno sa 2203 do Vrbovca, ali mi je problem bila karta jer nisam znao kako bih je onda kupio, jer mi pokaz ipak vrijedi samo do Ses. Kraljevca. Odlučio sam da ću sa 8017 do Dugog Sela pa onda kupiti kartu, te presjesti na 2203 do Vrbovca. Prvu sliku okinuo sam u Dugom Selu, slikao sam mađara s kojim sam išao do Dugog Sela. Kartu: sam kupio na dugoselškoj blagajni Ubrzo je došao putnički iz Vinkovaca(inače, slika je protiv svih fotografskih pravila: Okrenem se ja prema Zagrebu, kad ugledam brenu, nijedan vlak iz smjera zagreba nije najavljen, pa sam shvatio da je teretni: pobliže: otišao sam malo do vagona: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Kad eto, najavljuje se moj vlak, 2203: mjenja se i signal: prošli smo pokreaj brene s teretnim: 2203 vukla je: U Dugom Selu sam bio nazvao 2041024 da potvrdim, da se nije razbolio, kaže da vozi, te da će imati sitno kašnjenje iz križevaca, jer mora mijenjati garnituru. stigosmo mi u Vrbovec: I u Vrbovcu je bio jedan teretnjak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Evo ga, napokon je stigao 982 sa 2041024 i kašnjenjem od 5min I krenusmo mi natrag (barem ja) put Zagreba. Jedan od signala između Božjakovine i Vrbovca: Kojih par kilometara pred Dugim Selom, palimo nagibnu tehniku: Ulaz u Dugo selo: DS: Izlaz: Sesvete, nije bilo bakica s placa: Izlaz iz Sesveta: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Ravno GK, lijevo RK: Pred Čulincem: Kolega od 2041024: Neko čudo iza Trnave: Kod Maksimira: Evo, i vjerne đukele koja dočeka svakog koji ide u ZGK: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Ulaz u GK, slobodan, rijedak slučaj: Jedan od Brzaka za VK: 1141 384: Mi ostavili putnike, i krenuli prema botanici, kad oni nas pošalju lijevo, na botanici je bila: Manevre čekaju: I za kraj, nešto što se rijetko viđa: to bi bilo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Super ... eh da je barem više takvih dana na praznicima .... Nego, od kad u Dugom Selu prodaju karte u onom kiosku umjesto na šalteru u zgradi ? Kaj se nešto obnavlja ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Nego, od kad u Dugom Selu prodaju karte u onom kiosku umjesto na šalteru u zgradi ? Kaj se nešto obnavlja ? to bi morao nekog drugog pitat, ja sam kupio kartu tam di se prodavala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoc89 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Momče, a što se točno rijetko viđa? Quote Down around the corner, half a mile from here Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 Momče, a što se točno rijetko viđa? hvala, ispravljeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kublach Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Momče, a što se točno rijetko viđa? I mene. Quote Tramvaji koje sam montirao: 22104, 22116, 22117, 22118 SQL Query: SELECT onlyOne FROM everyOne WHERE loveMe = 'true'; 1 row(s) affected Link to comment Share on other sites More sharing options...
milepaclo Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Obnavlja se unutrašnjost kolodvorske zgrade tj. čekaonica i blagajna već jedno dobra 2 mjeseca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Zeman Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Zanimljivo. Kako ide macosa, jer kad vozi 2041024 kašnjenja od par minuta se često ponište. Quote Ako nam Turci grade prugu, da li pruga gradi nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Zanimljivo.Kako ide macosa, jer kad vozi 2041024 kašnjenja od par minuta se često ponište. pa da; u Križevcima je imao 7 min, u Vrbovcima 5 min, a na GK smo bili redoviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Fakat, jedanm lijepi, lijepi dan.... Ono trnavsko čudo rado mijenjam za jedan teretni...ima zainteresiranih.?.. Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Lijepi ti je putopis. Od mene osobno imaš ocjenu 5-. Ovo ''-'' jer nisi slikao ruševine Prikraja. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Ovo ''-'' jer nisi slikao ruševine Prikraja. koja si ti cjepidlaka... čovjek ušo u narkozu i mislio je da je u đambođetu do dugog sela, a ti njemu minus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 koja si ti cjepidlaka...čovjek ušo u narkozu i mislio je da je u đambođetu do dugog sela, a ti njemu minus... Onda mu evo 4+! Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Napokon sam se domogao interneta, pa da i ja iskomentiram ovaj putopis. Veky što se tiče kašnjenja, samo sam htio pružiti putnicima, kvalitetnu uslugu, a ne da kasnim više od 5min pa da mora im Hžej vratiti lovu za kašnjenje!!! A što se tiče samog putopisa i mog suguovornika Šipa ocijena je plus odličan, mislim da je to najbolji komentar!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts