Janko Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Oštarija ni ne vidiš. To nema veze s vlakom. Preklani smo lutali tim krajevima i prošli cestom Ogulin - Josipdol. Nakon table "Oštarije" pokušal sam brojati oštarije. I ostal sam na 0. Quote
kleksb Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Postoje još jedne Oštarije- Oštarije Ravnice. Prije bilo stajalište danas neznam. Quote
Pfaff Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Postoje još jedne Oštarije- Oštarije Ravnice. Prije bilo stajalište danas neznam.I danas je, odmah nakon Krpelj odvojnice. Šved na relaciji Ogulin - Plaški - Vrhovine staje tamo. Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
kleksb Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 I danas je, odmah nakon Krpelj odvojnice. Šved na relaciji Ogulin - Plaški - Vrhovine staje tamo. Bravo ovom slikovnom dopunom se rješava direktno prometovanje iz Ogulina prema Lici Quote
Adam Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ali kilometraža koja piše na karti je ona kojom se voziš. Preko Oštarija bi bilo 28 km. Inače, vrhunac gluposti mi je karta Dugo Selo - Zagreb gl.kol. via: Sesvete, Čulinec, ali je Dugo Selo - Zagreb zapadni via: Zagreb gl.kol. Čemu uopće pisati VIA ako ne postoji drugi način putovanja? Ili je moguće izdati i jedinstvenu kartu od Dugog Sela do Zagreb Glavnog preko Varaždina ili Siska? Quote Naj pobegne, naj pobegne... prestignem ga z beciklom.
Recommended Posts