Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08.02.2024 in all areas

  1. Dječaci, nemam ništa protiv da netko od forumaša nadopuni i obogati ovaj ili bilo koji drugi putopis. Prema tome kar naprej. 😉
    3 points
  2. Kod vrijeđanja i omaložavanja nisam mislio na tebe nego na jednog starijeg prijatelja koji je vreća za udarce brojnih članova. Bilo bi pomalo smiješno da se išla otvarati još jedna tema o istom području no sada smo zašli predaleko u off topic, ima pogodnijih tema za rasprave.
    2 points
  3. Ja sam bio tamo 2017. kada je Turner bio u Pakracu. Potegao sam autom čak iz Zagreba da ga snimim.
    1 point
  4. Besmislen komentar po meni a ne razumijem ni ove koji lajkaju. Ovo je forum i javna rasprava i teme nisu privatno vlasništvo. Ja nisam pisao novi putopis, već obogatio temu s par fotki lokacija koje je autor posjetio iz druge perspektive, a kolega Mile je zalijepio video u kojem je i navedena dionica. Ja sam siguran da je autoru draže da netko reagira na njegov rad nego da bude totalno mrtvilo i nekoliko reakcija. A između ostalog nemam ništa protiv niti da netko lijepi slike na moje putopise ako osjeti poriv. Ne osmišljamo to i ne pišemo to za sebe. Ali ako nekome stvarno toliko smeta... nek se obriše onda.
    1 point
  5. Ispod kolodvora teče potočić maleni: Konačno, evo i akcije - stiže putnički za Volinju koji će me u povratku vratiti u Zagreb: Srećom nije onaj zakamuflirani od jutros: Vraća se sa pet minuta kašnjenja. Već je bilo dosta putnika jer je završetak vikenda. Već u Sisak Capragu bio je krcat: I za kraj pozdrav od vašeg izvjestitelja:
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...