Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.11.2020 in all areas

  1. To je ipak samo tvoje misljenje. Meni je advent u Zagrebu uvjek najbolji dio godine, i uvjek sam u njemu uzivao. Jedino mi je smetalo pomankanje snjega.
    4 points
  2. Bilo je na Adventu u Zagrebu svake godine sve raznovrsnijih delicija, klobase su završile u manjini!
    3 points
  3. Volim kič i volim kobasice,a s obzirom da je Advent svake godine bio sve posječeniji,ne bi se reklo da ga i drugi izbjegavaju zbog toga. I ja se nadam da ako ne već sljedeće godine, onda barem 2022.da se vrati kao što je bio prethodnih godina. Bez obzira tko bio na vlasti. Ipak je Advent donosio značajnu sumu u gradsku blagajnu,tako da ne bi trebalo sumnjati u njegovo održavanje. Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk
    2 points
  4. 2 points
  5. Vlak je bio putnički (ubrzani). Imao je broj 3320, a kretao je malo poslije 8 sati na relaciji Zagreb GK - Varaždin. Taj dan ga je vukla Mala karavela 645 024 ili današnja 2044 014, a bio je sastavljen od 4 ili 5 pullmana.
    1 point
  6. hvala coroni da je postedila zagreb kica i smrada kuhanog alkohola i masnih kobasicurina, barem ove godine.
    1 point
  7. @Stojadin TMK101 osim sto su proizvedene od zivih bica koja su bila drzana u ekstremno upitnim okolnostima, nista. @Trebor, apsolutno legit - tko voli nek' izvoli. uopce ne dovodim u pitanje omiljenost adventa, samo je on meni, u ovakvim razmjerima kao u zagrebu, blago receno kic, a grubo receno teska seljacija.
    0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...