Jump to content

Stojadin TMK101

Članovi
  • Posts

    1628
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by Stojadin TMK101

  1. Iako je vec pogođeno, dobar hint je i SK tablica, bilo bi teze da je prešarana. Kolodvorskih ulica ima milion, ali tablica je jako dobar hint.
  2. Lijep i zanimljiv putopis kao i uvijek. Ovo bi možda moglo imati veze s Renesansnim festivalom koji se negdje po ljetu u 8. mjesecu održava u Koprivnici. I sad za Advent su imali srednjovjekovni sajam. U kojim sve kolodvorima i stajalištima na prugi M201 su postojale kolodvorske ili stajališne zgrade koje su srušene sad ili prije bilo da su postale nepotrebne ili su sagrađene nove?
  3. Odličan putopis, moj domicilni kolodvor i moje mjesto . Što se tiče samog obilaska kolodvora, sve je lijepo prikazano i poslikano sa svih strana, tu kao netko tko je zavolio željeznicu i od malena bio na tom kolodvoru nemam zamjerke, a cijeli putopis kao i uvijek zanimljiv i gušt ga je čitati.
  4. Bolji od Gošine fotelje koja je udobnija od kauča koji doma imam? Nikada.
  5. Brži prst od pameti .
  6. A znam da Bliznec ide kod stare žičare...pa nekak inercijom mi pao na pamet al očito sam se malo zeznuo.
  7. Bliznec uz spomenuti Medveščak.
  8. Taj nathodnik sam baš vidio nedavno u nekom starom filmu na trećem no ne sjećam se više kojem.
  9. Ni pod koju cijenu! Strahota! Izgubili bi ogromnu povijesnu i kulturnu vrijednost,a da ne pričam kolika bi tek bila monotonost.
  10. I to koliko vidim s grafitima! Očito se vise nemre ni zamislit bez grafita.
  11. Vidiš ja jako često prođem tamo doduše češće s tramvajem nego pješice,ali gotovo da ni ne primjetim to ili ne obraćam pozornost... Valjda navika...
  12. Treba tako po cijelom gradu.
  13. Upravo to. I to je tužno i jadno! Te kućice bi mogle biti jako lijepo uređene i predstavljati povijest zagrebačkog predgrađa,ali što to znači seljačinama kojima je samo bitna lova,a za sve drugo ih boli briga. Ruši betoniraj samo da su pare u pitanju.
  14. Slike koju su na photobucketu mogu se vidjeti i bez te mrlje . Fora je u tome da se otvori slika i onda se u linku izbriše slovo i i neki broj koji stoji iza toga. Konkretno na ovim slikama to je i174. Samo to treba izbrisati iz linka,stisnuti enter i može se dobiti slika bez mrlje tj. watermarka. Taj broj uz slovo može biti i dvoznamenkasti. Često koristim tu caku kad revitaliziram stare teme .
  15. A to da, ja sam drukčije shvatio. Nažalost smeća je po svuda u prirodi pa narušava i idilu i zagađaje prirodu . Nije mi jasno kako je nekom problem odnjeti smeće na reciklažno dvorište nego ga baca u prirodu. Kao da je to neki veliki problem. Dotičnima bi iskipao smeće pred prag!!
  16. Meni baš zanimljivo izgleda kako potok prolazi između stupova i ispod postaje,ali naravno i ovi prirodni motivi su mi jako lijepi .
  17. Ova je baš prigodna...
  18. Lijepa i zanimljiva reportaža . Možda jednog lijepog dana ova pruga ponovo oživi Nedavno je na HRT-u bila ona zanimljiva emisija "Stani v Zagorju";kad su bili u Kumrovcu onda su snimili taj spomen dom,ali njemu srećom nije tak crna budućnost jer bivši radnici to još uvijek koliko-toliko održavaju. Iznutra je solidno izgledalo. Tak da se nadam da to nebu završilo (bolje reći propalo) ko politička škola...
  19. To treba zabranitJadno mi je ovo kad vidim kako nekome ne smeta raspadnuta fasada,ali bitno da ima klimu.
  20. Pa općenito mi ne smetaju,ali mi ide na živce kad se šire.
×
×
  • Create New...