Jump to content

NT 2200

Moderatori
 • Posts

  10663
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  172

Everything posted by NT 2200

 1. NT 2200

  Zagreb danas

  zar nema nekog propisa da novogradnja mora imati osigurana parkirna mjesta za buduce stanare u obliku podzemne garaze?
 2. NT 2200

  Zagreb danas

  to vjerojatno jos radi, ali golubovi nisu glupi. funkcionira prvo vrijeme dok se ne naviknu i onda nema prakticki nikakvog utjecaja. a i od tjeranja opcenito nema koristi, cak i kad bi bilo uspjesno, kakanje se onda samo prebacuje na druge objekte.
 3. NT 2200

  Zagreb danas

  ja ne razumijem kako nekome uopce padne napamet ici obavljati bilo sto van svog termina… a jos me vise cudi da redari takve padobrance ne salju kuci…
 4. NT 2200

  Zagreb danas

  naravno da to treba platiti. a za sto bi drugo trebalo izdvajati novac nego za skolstvo i zdravstvo? ne valjda za vojsku i „branitelje“. najlakse je podijeliti broj djece s brojem nastavnika, medjutim rezultat je beskoristan za bilokakvu interpretaciju. jer 15 ucenika na 1 nastavnika (bubam) moze istovremeno znaciti da u (bubam) Glini 1 nastavnik predaje 7 ucenika, a u Spanskom 32 ucenika.
 5. NT 2200

  Zagreb danas

  a da ne govorimo o tome da je 30+ ucenika u razredu apsolutni horor i da bi 20 trebao biti maksimum.
 6. NT 2200

  Zagreb danas

  a sto mislis kakav je kapitalizam u sjedinjenim americkim drzavama, njemackoj, svicarskoj itd.? prakticki isti kao u hrvatskoj - malobrojni bogati i brojni siromasni ili na pragu siromastva - to i je kapitalizam in a nutshell. a kad smo vec kapitalisticki nastrojeni: tko ne moze, neka proda onome tko moze. vrlo jednostavno.
 7. NT 2200

  Zagreb danas

  evo, skoro 30 godina smo u kapitalizmu. zasto se onda danas vlasnici ne brinu za svoj kapital i zasto sve nije obnovljeno? zato jer nije kriv sistem nego covjek.
 8. NT 2200

  Zagreb danas

  jep, blame it on the socialism. socijalizam je vjerojatno kriv i za potres, za bandicev odlazak u had kao i za globalno zatopljenje, a kako stvari stoje, kad za 10 stoljeca nesto i dalje nece funkcionirati, socijalizam ce i dalje biti kriv.
 9. NT 2200

  Zagreb danas

  ako izuzmemo TBJJ i zelenu potkovu, grad treceg svijeta. nis novo, nazalost.
 10. 6.2008, prisavlje, pogled sa savskog nasipa
 11. naravno, kao sto rekoh - tko voli nek' izvoli! evo od mene jos jedna fotka adventskog zagreba iz 2007 godine
 12. @Stojadin TMK101 osim sto su proizvedene od zivih bica koja su bila drzana u ekstremno upitnim okolnostima, nista. @Trebor, apsolutno legit - tko voli nek' izvoli. uopce ne dovodim u pitanje omiljenost adventa, samo je on meni, u ovakvim razmjerima kao u zagrebu, blago receno kic, a grubo receno teska seljacija.
 13. hvala coroni da je postedila zagreb kica i smrada kuhanog alkohola i masnih kobasicurina, barem ove godine.
 14. Prekrasan putopis, meni su takodjer uvijek zanimljivi dojmovi 'autsajdera'
 15. Sve je to ok, ali čemu onda takav otpor prema savjetima?! Ne želim ni ja postati umjetnički fotograf, ali definitivno želim čuti što više savjeta kako da se poboljšam. Ako već nešto radiš, onda mi je logično da ćeš saslušati nekoga s više iskustva tko ti može pomoći da u tome budeš bolji... A ne nemojte se truditi pisati savjete, ja ću i dalje samo klikati po okidaću i kako ispadne, ispadne. Da se razumijemo, daleko od toga da su slike loše, ali ne razumijem ovakvu flegmatičnost.
 16. Dobra fotka se može napraviti i mobitelom... A stav ti je krajnje čudan... Ako te nešto ne zanima i nemaš volje za to, zašto onda to radiš? :ne zna:
 17. Nakon što završim Amsterdam i Toronto, planiram krenuti s Ljubljanom. U srijedu idem u Budimpeštu, pa ako napravim neke fotke željezničke tematike, bit će i putopis od tamo.
 18. Putopis je super, postao si puno lijepih slika i potrudio se da napišeš neke činjenice i zanimljivosti... Ako i nešto je krivo, nisi to namjerno krivo napisao, a egérke te ispravio u najboljoj namjeri. Meni osobno samo nije bilo po volji što nisi baš pazio na pisanje č i ć, ali shvati to kao dobronamjernu kritiku isto kao i egérke-ovu.
 19. Oh, kolega (doduše ne još sasvim, ja sam na tom putu )
 20. Ispričavam se na OT, egérke, može jedno pitanje? Jesi ti možda lingvist? Vidim da jako stručno barataš lingvističkim pojmovima i imaš znanja o raznim etimologijama, itd.
 21. Super fotke, baš sam ljetos išao njome do Üetliberga. A da poduzeće više ne zove SZU, to nisam znao
×
×
 • Create New...