Vice Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Sunce se sramežljivo penje nad Zagrebom i okolicom Jutarnje gužve još nema, malo je ipak rano A nađe se i koji leteči objekt, dali identificirani ili ne, đavo nek ga zna. A je se ovaj riječki gingolaje Sve po PS-u.... Njive su uzorane, spremne za nešto, šta li već je... Da je malo zasit na bančić i bacit tunju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Teretnjak čeka otpremu u Oštarijama Hm, Sunce i Mjesec zajedno Ode ovaj, ne sviđamo mu se, pa kida za Rijeku A kidamo i mi na lijevo za Tovargrad U Josipdolu je radno,veselo društvo je tu. A zima i kristalno friški snig su tu... Sasvim drugi motiv tija slikat, a kad ono upade ovo čudo u kadar Savršena bjelina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Penjemo se na Kapelu O da da...to je snježna mećava Usjek ajmo naprid.... Hm, treba li komentirati dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Gospić aj...amo dalje... Vrhovi bijelog Velebita, i stara trasa pruge Lički Texas (malo podsjeća na lava koji spava ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMK-2252 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 preljepe su slike Quote pozdrav od TMK-2252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Lovinac nekad i sad... Pošto smo kasnili 15-ak minuti, križanje sa 520 smo obavili u Lovincu, te tako skupili dodatnih 5-6 minuta kašnjenja. 520 proljeće kroz stanicu A mi gamižimo prema Gračacu 61-ca se sunča A zopovci marendaju Polja oko Gračaca su poplavljena po prilično, što se vidi sa slika Prema Zrmanji ima i dalje snjega A i ne mogu da iznova ne uslikm kanjon Zrmanje Ulazimo u Perković, tamo čeka šved za Šibenik, i dva teretnjaka I to je sve, čiča miča gotova priča...za ovaj put. Nekima dugujem i neke filimće, doćui će i to uskoro, bez brige, ima oko 140-150 MB filmića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Prekrasne snježno-proljetne slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Svaka čast majstore. Nikada dosta Ličke pruge. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Svaka čast majstore.Nikada dosta Ličke pruge. uh, da nikad dosta, a reklo bi se ono šta, uvik isto, ista ruta, monotono, ma jok, pa svako putovanje je posebno, nikad nije dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugyto Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Jednom sam se zapitao u "Swingeru",zašto ICN staje baš u Lovincu i gle kako je lijepa nova stanica.A stane u Lovincu jer je direktor HŽ-a iz Lovinca.Nema veze što se on ne vozi vlakovima HŽ-a i što nitko doslovno ne uđe i ne izađe. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Jednom sam se zapitao u "Swingeru",zašto ICN staje baš u Lovincu i gle kako je lijepa nova stanica.A stane u Lovincu jer je direktor HŽ-a iz Lovinca.Nema veze što se on ne vozi vlakovima HŽ-a i što nitko doslovno ne uđe i ne izađe. . 520 1 521 inače ne staju ,staje samo 521 kad ima veće kašnjenje, pa se križanje umjesto u Gračacu obavi u Lovincu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugyto Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Po voznom redu staju 524 i 525. I u Lovincu i u Gračacu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Po voznom redu staju 524 i 525. I u Lovincu i u Gračacu. A ta dva jesu, staju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Bravo Vice ,slike su odlične ,Lika ko Lika zbilja je krasna i ono ti nije uspavani lav već brdo po imenu ZIR, a ličani ti ovako kažu "da je SIR ko ZIR -cijela lika imala bi pir " PA TI MISLI. Pozdrav Quote Ća je pusta Londra kontra Splita grada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Bravo Vice ,slike su odlične ,Lika ko Lika zbilja je krasna i ono ti nije uspavani lav već brdo po imenu ZIR, a ličani ti ovako kažu "da je SIR ko ZIR -cijela lika imala bi pir " PA TI MISLI. Pozdrav Nikako se sitit tog imena, i svaki put mi kažu kako se zove, ali nikako da upamtin ali djeluje malo oblikom na lava koji spava, pa san zato ga nazva uspavani lav, al sad bi ga moga lakše zapamtit, lav je zvir, a brdo je ZIR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neboder Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Bravo Vice ,slike su odlične ,Lika ko Lika zbilja je krasna i ono ti nije uspavani lav već brdo po imenu ZIR, a ličani ti ovako kažu "da je SIR ko ZIR -cijela lika imala bi pir " PA TI MISLI. Pozdrav Pa ima i na A1 odmorište ZIR koje je dobilo naziv prema tom "lavljem" brdu. Quote PTP sa: PTP 1,2,3,6,8,11,Extra 1 i 2, Taurus/BR 182, Nachtzuge, RSP BR 189, Guterzuge, Highspeed, Nahverkehr MSTS sa: ProTrain 7 Deluxe,12 Deluxe,14,17,18,19,20,23,24,25,28, TSP BB-FFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelsa Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Fotografije su izvanredne cestitam Jedno podpitanje: Na ovim fotografijama pruge koja je pod snijegom ne vidim uopce tragove da je ophodar "hodao" uz prugu. Jeli politika HZ da to ne radi (hoda tj. kontrolise) dok ima snijega ili postoji neki drugi (humaniji) nacin da to radi zimi. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 ličani ti ovako kažu "da je SIR ko ZIR -cijela lika imala bi pir " PA TI MISLI. ''Da je mlika kolika je Lika bio bi sir koliki je Zir''. To mi je ispričao pokojni otac, koji je bio Ličanin. Pod Likom se podrazumijeva istoimena rijeka (ne regija). Usput, ona ''poplava'' kod Gračaca je akumulacija za reverzibilnu HE Obrovac (to smo već negdje spomenuli). Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 ličani ti ovako kažu "da je SIR ko ZIR -cijela lika imala bi pir " PA TI MISLI. ''Da je mlika kolika je Lika bio bi sir koliki je Zir''. To mi je ispričao pokojni otac, koji je bio Ličanin. Pod Likom se podrazumijeva istoimena rijeka (ne regija). Usput, ona ''poplava'' kod Gračaca je akumulacija za reverzibilnu HE Obrovac (to smo već negdje spomenuli). Ma bravo i to sam imao priliku čuti u Lici, ako imaš još koju izreku iz like plasiraj je ,iz svake se može izvući pouka. Pozdrav Quote Ća je pusta Londra kontra Splita grada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRED Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Ja sam išao ovaj tjedan 520 i 521. Stvarno je krasna ova trasa od ZG do ST. Od Karlovca peizaži mrežnice su mi prekrasni. Nisam slikao, neželim biti konkurencija Vici, a i nemam fotoaparat nego samo mob. Može li mi neko objasniti zašto kroz neke stanice ide sigurno 60 km/h, a kroz neke sporo po mojoj procjeni 30 km/h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Ja sam išao ovaj tjedan 520 i 521. Stvarno je krasna ova trasa od ZG do ST. Od Karlovca peizaži mrežnice su mi prekrasni. Nisam slikao, neželim biti konkurencija Vici, a i nemam fotoaparat nego samo mob. Može li mi neko objasniti zašto kroz neke stanice ide sigurno 60 km/h, a kroz neke sporo po mojoj procjeni 30 km/h. Ma koja konkurencija, slikaji slobodno, Lika ima uvik motiva za slikat A prolaz kroz kolodvore, brzina ovisi o skretnicama, ako su skretnice kvaliternije, veća brzina, ako su ložije manja brzina. A pretpostavljam koji je to majstor kad ste se vratili u Split 5 min ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIL-LOGISTIK Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Fenomenalni krajolik i odlicne slike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Svaka cast na slikama odlicne su. E da jednom davno su neki filmici obecani ceka se Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Svaka cast na slikama odlicne su. E da jednom davno su neki filmici obecani ceka se Iman 13 filmova, sve skupa 150 mb cca, ali neman flat, pa ne mogi od doma uplodat, ove dane ću s faksa uplodat. Filmovi su s područja oko Blata, Rudopolja i ostalih lokacija i nešto sa karlovaččkog područja, Mrežnica i sl. A ima i među forumašima neko film s cile ličke pruge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Odlicno kad stignes stavi ih pa da si malo oci opustim. A tko to mudro suti i cuva taj filmic??????? Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts