Brunoh Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 27.12.07 Poznata našička krivina. Koji je uopće radijus? Londžica sva u bijelom Ova mi je kao iz bajke Iz Blacka odlazi zadnje repa Quote
ivog Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Baš su zgodne te zimske slike, daju neki poseban štih... Zgodna reportaža.. Quote
VICTOR Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Svaka čast, predivno Za radijus ne znam...onak odokativno - 300-350 Navodno se i tamo vraški "brzo" vozi, ako se tebi činilo. Snijeg uvijek uljepša stvarnost, u tom dijelu Lijepe naše infrastruktura je u posebno jadnom stanju Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
seabral Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 E, ovo su zbilja prekrasne fotke ... A nadam se da je u snježnoj pruzi macosa manje rondala nego inače ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Stanley Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Stvarno lijepa reportaža i to s dionice koju, ako se ne varam, do sada na Forumu još nismo vidjeli. Quote Serija 05 je zakon!
Darude Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jel ti nije nitko trubio zast si otvorio prozor i slikao, ipak je malo zima u ovo vrijeme Quote ..:: Vlak je UVIJEK brži ::..
thomcro Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Predivne slike zimskog ugođaja. U isto vrijeme na Primorju je sjalo sunce i bilo je relativno toplo. Taj dan je temperaturna razlika bila sigurno min. 10-15°C! Znam to jer sam taj dan putovao u Zagreb i u Rijeci je bilo ugodno toplo a u Zagrebu je bilo poprilično hladno. Quote
x-type Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ovaj zavoj u Našicama - jel to pruga u zavoju dvaput prelazi na kratkom razmaku preko iste ceste? slike su super! Quote
ivog Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ovaj zavoj u Našicama - jel to pruga u zavoju dvaput prelazi na kratkom razmaku preko iste ceste? Je, al vidiš da i cesta ide dalje uz prugu, pa je možda ovaj prijelaz ipak malo manje prometan nego onaj drugi u daljini.. Quote
x-type Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 aha, zapravo je raskršće kod ovog drugog prijelaza, a jedna cesta nastavlja uz prugu Quote
Brunoh Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 jel ti nije nitko trubio zast si otvorio prozor i slikao, ipak je malo zima u ovo vrijeme Nije, ali sam se malo pazio kandusa da se baš ne dogodi to. Jedamput davno je jedna budala vikala name da nemam što pipnuti prozor. Quote
Brunoh Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Skoro! Ali zato na takva putovaja nosim svu zimsku opemu, osim skija Quote
inflameswetrust Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Prekrasno, ovo je zbilja sjajna reportaža, krajolik bude prekrasan na brdu kada padne snijeg! I nije da manje ronda, 7 121 xxx MANJE GRIJU... Još bi bilo lijepo pokazati onaj krajolik kada se prođe ciglana, prije stanice Našice grad, prekrasno je kako kroz prozor skoro pa možeš ubrati kupus ili neko drugo povrće iz nečijeg vrta koliko su blizu Quote Moje fotografije.
Recommended Posts