Domagoj Vu Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 Iza se vidi toranj. Na ovom sam bio prošli put. Idem nazad na željezničku ulicu i nazad na glavni putnički kolodvor Vinkovci, ali kako da se probijem do nazad!??? Toranj pored groblja je više hrđav nego čist. ⚠️ Nastavak sljedi ⚠️ 2 1 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 Pokušat ću se do ulice probiti ovim putem. Vraćam se na željezničku ulicu Idem nazad na putnički kolodvor ali sam se zaustavio.... ....jer sam odjednom čuo jako lupanje sa zapada kad odjednom prozuji teretnjak, bio je i putnički prije njega ali HŽ-ovi putnički vlakovi sa tim bijelim putničkim vagonima mi nisu nikada bili zanimljivi kao i trenutno bojanje HŽPP i Cargo loksi tako da putničkog vlaka nisam slikao uopće. Kontejnerski vlak je vukao Train Hungary. Čemu onda friško bojanje konzole kad ionako tu nema prometa!???? Pogled prema Zagrebu. ...i prema Vinkovcima. Slikat do kolodvora više nisam mogao jel sam već bio iscrpljen od hodanja i prženja sunca tako da ovdje završavamo sa putopisom. 7 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Bogami si se nakupio krpelja. 2 Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramvajac Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 14 sati, Domagoj Vu said: Čemu onda friško bojanje konzole kad ionako tu nema prometa!???? Vjerojatno nije svježe bojano nego naprosto cink još nije korodirao. Možda su ti dijelovi bili koju minutu dulje u kupki prilikom galvaniziranja pa su dobili veći sloj cinka koji i dan danas štiti čelik ispod. Quote Potpis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 @Stanley cipele su mi najviše bile prekrivene krpeljima koje sam sa sobom vukao do putničkog kolodvora Vinkovci ravno sa ranžirnog kolodvora. Kako sam zapinjao na raznim zapuštenim dijelovima teretnog kolodvora gdje je trava bila jača od mene su se fino zakačile na mene Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Nešto slika koje sam napravio u 2.6.2021. Prođe brzi. Gledam za brzim i već vidim teretnjak na signalu koji čeka da se brzi skloni. Nakon što je brzi prošao, Transagent s turčinom je dobio zeleno svijetlo i krenuo polako. Dolazak na kolodvor, prošao kolodvor bez stajanja. Ok, prođe turčin, odo ja na teretnu istražiti. Samo što je turčin prošao i ja krenuo ni dvije minute prođe evo još jedan teretnjak i ovoga puta Cargov za Šamac. Ode vlak a ja sada odo prijeći prugu i polako otići na Ranžirni kolodvor. Sad je i trava pokošena pa bi sad i brže trebao stići do Ranžirnog kolodvora, i do groblja, sad je lakše hodati nego u zarasloj travi. Neki zapušteni objekat. 5 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Zona visoke trave. Na pola puta sam stigao Nastavljam hodati između dva kolosijeka sve do postavnice. 5 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Još samo malo..... Ali kako god se prebližavam postavnici uvijek mi se pričini da se postavnica udaljava, da ja sve duže hodam. Neznam jel me ovo podsjeća na polje s šinjama ili polje trave. Ovo nemam pojma šta je 4 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Puklo. Niti jedan vlak da prođe. Neki zapušteni objekt odmah pored glavne pruge. Pitam se čemu ovakve kockaste rupice služe 4 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Telefonski ormarić. Odo ja dublje u džunglu do groblja. 2 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 2 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 2 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domagoj Vu Posted February 18, 2022 Author Share Posted February 18, 2022 Gotov obilazak zasada, vraćam se u civilizaciju. Iza Mađara je naišao i on sa HŽ Cargovim Rgs-ovima, čekaj, jel to Enna ili HŽ Cargo? Po povratku u kolodvor sam ga opet uhvatio i zaključak je da se radi o Enninom vlaku sa HŽ Cargovim Rgs-z vagonima u najmu za Ennu Trans. Iskaznica vagona Toliko zasada o putopisu, uskoro namjeravam još jedanput otići na Ranžirni kolodvor u obilazak, ovoga puta planiram otići skroz do nadvožnjaka za Jarminu i Ivankovu gdje je kraj Ranžirnog kolodvora prije nego sve opet zaraste. 5 1 Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts