Jump to content
zeljeznice.net

Anton

Admin
 • Content Count

  5,360
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Anton

 1. @Medo realno, u koliko situacija ćeš stavit poveznicu na dokument direktno? U ovom slučaju, .mp4. Vrlo vjerojatno u malom broju slučajeva. A i tada, dovoljna je poveznica. Imaju neke opcije koje se dodatno plaćaju, sukladno potrebama, možda ih instaliram. Zasad mislim da zaista nema potrebe.
 2. Nisi dobro kopirao poveznicu. Evo, sad sam ja kopirao i radi.
 3. Anton

  YouTube

  Hm... I da i ne. Medin prilog možda, ali moj je 600 mm i ne radi se o modelu.
 4. Anton

  YouTube

  A evo i jedne njemačke vrtne željeznice, isto samogradnja, ali ovo je 600 mm kolosijek, što je već ozbiljniji uskotračni kolosijek: Ono što sam uspio saznati je sljedeće: - 250 metara kolosijeka - sam je sve gradio - peterocifrena brojka što se cijene tiče Meni osobno jako lijepa lokomotiva. Više detalja pogledajte ovdje: https://www.feldbahnmanufaktur.de/projekt-kyra/
 5. Anton

  YouTube

  Infrastrukturu je sam postavio (1.5 km) i lokomotivu je sam napravio. Čovjek je poznati ruski orguljar i inženjer po struci, a lokomotivu je radio 10 godina. Bio sam blizu - kolosijek je 300 mm. https://lv.sputniknews.ru/photo/20191106/12718818/lichnaja-zheleznaja-doroga-svoj-parovoz-postroil-inzhener-dache-foto.html
 6. Anton

  YouTube

  Fascinatno, ako uzmemo u obzir da je u Rusiji "supkultura" vrtnih željeznica gotovo nepostojeća, nasprem jedne Engleske npr. Baš me zanima je li radio sam ili po nekim nacrtima. Kako god, svaka čast. I kolosijek je, čini mi se, malo već "ozbiljniji", tipa 384 mm. Vjerojatno koristi postojeću trasu neke industrijske željeznice. Bilo bi u svakom slučaju zanimljivo iskopati detalje.
 7. Anton

  RCCC (fotografije)

  2062-202 snimljena u Vukovaru 30.10.2019.
 8. Anton

  Anton

 9. Ne postoji ovdje. Zašto? Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
 10. Ne sjećam se više, gdje je bila ta opcija i čem služi? Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
 11. Instaliraj si nanovo Opera Mini. Trebalo bi onda raditi. Uključena ti je opcija “Extreme”, zato ne radi. Ako znaš isključiti, onda to napravi. Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
 12. Pošalji mi sliku(e) ekrana, pa ćemo biti pametniji.
 13. Meni forum na Opera Mini na Androidu radi normalno. Ne znam o čemu se radi kod tebe. Moraš mi staviti sliku da vidim kako izgleda ta tvoja situacija, inače ti ne mogu pomoći. Slova su normalne veličine. Koji mobitel imaš i koju verziju Androida i Opere Mini? Stavi sliku da vidimo kako to izgleda.
 14. Pa, ne. Radi kao i svaki sustav tagiranja, doda se znak @.
 15. Jednostavno. Staviš @ i kreneš pisati ime korisnika.
 16. Po unosu lokacije ili po ručnom unosu člana u Membermap.
 17. @Kublach, naravno. :) Zaboravio sam spomenuti tagiranje, ali vidim da si i sam otkrio. Već sam ga koristio, doduše na admin forumu. Dobije se obavijest, naravno. Kao što si rekao, stvar navike, a i ispravnije je ovako kako je trenutno. Ionako će ići prijevod na hrvatski, pa onda to ni nije toliko bitno.
 18. Odlično. Treba malo vremena da se sve postavi, jednostavno je nemoguće sve napraviti odmah, zato je i otvorena ova tema da mi javljate sve potencijalne probleme, da ih što prije ispravim. Nema na čemu. Igrajte se s mogućnostima, ima tu svega, vidjet ćete i sami (jedna od super stvari mi je podrška za gifove).
 19. Znam da svaka promjena forumašima teško padne, jer se naviknu na staru verziju, ali to je jednostavno tako, stara verzija nije više mogla opstajati. Ova je, realno, puno bolja, s puno više kvalitetnih opcija, što ćete vidjeti i sami s vremenom. Na forumašima je sad samo da pune forum s kvalitetnim sadržajem. Manje Facebooka, više foruma.
 20. Onda je moguće da imaš stariju verziju. Radi uredno na Opera Mini. Opcija "Edit", nalazi se ispod poruke. Ma radi uredno: Probaj sada. Nema veze, ja volim sve vrste prometa.
 21. Imaš sve tri rubrike, sad sam se ulogirao kao ti i sve radi: Na Operi mi isto sve radi. Jel možeš staviti printscreen da vidimo kako to izgleda? Ma nemoj? A šta misliš tko je postavljao forum i izgubio nekoliko dana na sve ovo? Stvarno si komotan. Trebalo se dirati, jer je stara verzija baš zato što je stara i više nije podržana, otišla kvragu, te je bilo vrijeme za novu. Piše kad je poslana, a ako te zanima baš točna minuta, onda dođeš mišem iznad vremena i pokaže ti točno:
 22. Podrška je prestala i vrijeme je odradilo svoje na softveru. Uglavnom, to je sada iza nas.
×
×
 • Create New...