Od danas je aktivan https://mapper.zeljeznice.net zahvaljujući forumašu DWProski.

 

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 29.05.2023 in Posts

 1. Nisam bas previse cesto na prugi prema Sapjanama no cini mi se kako je ovo je ovo jedan od prilicno rijetkih izleta HZ Cargo Vectrona zapadno od Rijeke I sa ove strane skladista "Metropolis nastavlja se sistematsko rusenje nepotrebnih objekata u luki. Zavrsen je obilazak zapadne strane "centrale" idemo polako prema prema Karlovackoj prugi. Odlzak cisterni za Sloveniju .
  3 points
 2. Pogled prema straznjoj upravljacnici. Idemo koji metar prema drugom kraju vlaka. U pozadini stolica strojovođe u prednjoj upravljacnici
  3 points
 3. Ovih dana puni su mediji prica u mladom medvjedu, koji luta oko moje kuce. Kako bi dospjeli do svojih "pet minuta slave" snimatelj i gospodin na fotografiji objavili su ovu fotografiju uz napomenu kako su "za dve kile jabuka postali najbolji prijatelji i kako im ne trebaju nikakvi Zagrebcani".!? Lokacija Meja-Skrljevo.
  2 points
 4. Jučer na relaciji Rijeka-Permani. Ugodnih 17 minuta vožnje, za neku čudo bio sam jedini putnik.
  2 points
 5. Kolodvor Rijeka je zavrsna tocka Rijecke pruge no za ovdasnje stanovnike je uvijek bila pocetna slicno kao i Autocesta Rijeka-Zagreb, koja je sve do nedavno bila zaseban "entitet" u okviru HAC barem na dijelu Bosiljevo Rijeka. Preuzimanjem OMV-a MOL je stekao novo trziste, u Sloveniji, a pruga do Sapjane i dalje ... novi teret. Cetvrti kolosijek "centrale" vozna HZ Cargo Vectron u najmu, potiskivalica HZ Cargo serija 1141. Ova ploca na cetvrtom peronu ostala je osmisljena prema mome tekstu i obliku od 1970. godine. HZ PP 1141-384 na trecem i HZPP 6112-107 na cetvrtom peronu.
  1 point
 6. Povratak na "mjesto zlocina" dana 28. svibnja 2023. Stigla je i pomoc s druge strane Atlantika. Akiem 490-004 "Oci u oci" 490-009
  1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
 • Create New...