Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.07.2023 in all areas

  1. Teretni se zaustavio na izlaznom signalu: Prekoputa su radna vozila u mirovanju: Stiže teretnjak iz Zagreba: Kandidatkinja za najružniju elektrolokomtivu: Možda nije Miss Univerzum, ali s lakoćom poteže vlak od 25 vagona i 100 osovina: Moj vlak za povratak do Sutle kasnio je manje od deset minuta, što je s obzirom na okolnosti gotovo i pohvalno.
    4 points
  2. Zgrada kolodvora je obnovljena, odokativno ne do kraja: Nekoliko sličica iz unutrašnjosti: Situacija se, kakbirekli, intenzivira. Prvi put vidim u Zaprešiću dva vlaka koji istodobno ulaze u kolodvor: Zaustavili se, a njih dvoje kao na paradi: Baš su se lijepo posložili: Som je krenuo, a za njim će i teretnjak:
    2 points
  3. Zaprešić, 24. srpnja 2023. Prekjučer sam skoknuo nekim poslom u Zaprešić, a kako sam bio brzo gotov valjalo je vratiti se doma. No ljetni vozni red HŽ PP-a prorijedio je prigradske vlakove pa sam raspoloživih sat i pol vremena odlučio iskoristiti za šetnju do kolodvora Zaprešić - da vidimo šta ima i šta nema. Ima recimo ovaj kolosijek za HŽ Infru: Ima i ovaj znak najave ograničenja brzine: Ono čega nema su vlakovi. Ali samo za sada, uskoro će ih se izredati čak pet: Pogled na izlaz iz kolodvora u smjeru sjeverozapada: Ima i ovo ''ljetno'' sklonište za putnike: A ima i biciklova, kako bi rekli Somborci: Stiže prvi vlak, a došao je iz Zaboka: Ode on prema drugoj strani Medvednice:
    2 points
  4. Na petom kolosijeku stoji jos 5 vagona. Treca "ASEA" iz remize na Mlaki prolazi cetvrtim kolosijekom. Formiran je novi vlak . HZPP 2132-328 sa vagonom vlaka 1281 ceka ulazak vlaka 481 na prvi kolosijek. Vlak 481 ulazi na prvi kolosijek u 11:45 kasni 20 minuta. WL HZPP Stuttgart-Rijeka na kraju vlaka ostaje do polaska vlaka 480, ostatak garniture vraca se kao vlak 482 sa polaskom iz Rijeke u 11:45 sati. Pogled na cjelovitu garnituru vlaka 481. JEDNA ISPRAVKA:u jucerasnjem postu navedene su lokomotive HZ Cargo i HZPP serije 7132. Ispravno treba biti HZ Cargo i HZPP serija 2132.
    2 points
  5. Vlak broj 1281(SZ vagon) iz Ljubljane na drugom kolosijeku, izravni vagoni iz Budimpeste izostaju zbg nevremena u Sloveniji. 1141 HZ Cargo i HZPP upravo zakvacene za vlak na petom kolosijeku. "Gredeljica" uvijek garazirana na utovarnoj rampi. Vlak na 5. kolosijeku spreman za polazak. Odlazak prema Susak Pecinama.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...