Brunoh Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Prošli tjedan, potaknut ukidanjem (putničkog) prometa na ovoj lokalnoj prugici, sa prijateljem sam odlučio posnimati prugu kolko je to bilo moguće.. Pruga, istina je, u jako lošem stanju i kao takva nema budućnosti u putničkom prometu, a sad dali bi je teret mogao spasiti.. ..izlaz iz Bizovca i odvajanje od podravske magistrale.. uspon od 10 promila ..brzina je dosadnih 30 km/h ..stajalište Ladimirevci Quote
Brunoh Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Vozimo se dalje.. Najfrekventniji prijelaz na prugi ulicama Valpova.. Valpovo Quote
Brunoh Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Prilazni signal u Belišću Slika samog kolodvora nema jer ih jer Zeus neki dan obradio Idemo natrag Iz cijelog Valpova jedva jedna putnica Nije mi jasan ovaj ilegalni prijelaz Karašica uz prugu koja više neće gledati plavce Quote
Brunoh Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 U Ladislavcima je ušlo nekoliko srednjoškolki. Baš me zanima dali imaju mjesečnu kartu samo u jednom smjeru.. Ponovo uspon na nadvožnjak Adijo! Možda se nekad sretnemo sa kakvim muzejskim vlakom.. Quote
seabral Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hvala ti, Bruno, za ovu reportažu. Fotke iz upravljačnice su ti super, komentari isto tako ... .... a povod za ovaj putopis sad radije ne bih komentirao Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
hadzibane Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Pruga mi i ne deluje da je u tako lošem stanju,a vozi se 30.Da je to kod nas u Vojvodini peglalo bi se najmanje 6 banki.Kad čovek vidi na ČEGA liči pruga Sombor - Vrbas i da se do Crvenke vozi sa 40,onda je ovo pruga kao za TGV... Žao mi je što se ukida saobraćaj.Da ima mozga u žutoj zgradi i da opale taktni Red vožnje putnika bi itekako bilo,ali...Gluvom pevati i slepom pokazivati slike ne urađa plodom... Hvala na reportaži! Quote Druže Stari,skrenuo sam s' puta... Sad me jaše i Kurta i Murta.......
lok62serija Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 U Ladislavcima je ušlo nekoliko srednjoškolki. Baš me zanima dali imaju mjesečnu kartu samo u jednom smjeru.. Jesu li ovo oni "dvodjelni" pragovi povezani metalnom šipkom ili je nešto drugo u pitanju? Quote
Pfaff Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Odlična reportažica i simpa pruga. Šteta da to gase Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Jura Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jesu li ovo oni "dvodjelni" pragovi povezani metalnom šipkom ili je nešto drugo u pitanju? Da. Quote
Pfaff Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jesu li ovo oni "dvodjelni" pragovi povezani metalnom šipkom ili je nešto drugo u pitanju?Da. Uz te brzine, ne treba im ni šipka Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Brunoh Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Set filmića http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=328933#328933 Quote
Pfaff Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Set filmićahttp://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=328933#328933 Lijepo (ni ja ne bih bolje ). I ovo su uratci koji su otišli u povjest željeznica u Lijepoj njihovoj... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
mali.ivica87 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ......i ja bi se malo provozal tamo Quote i ja bum jednom željezničar ak Bog da....
Recommended Posts