x-type Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Neka nepoznata funkcija tvog novog fotića da nakon tjedan dana ispremiješa pixele i ponovno ih pošalje na Imageshack ? Nije moj novi fotić, već je stari (provjereni i pouzdani) ''sindikalac''. Novi fotić za sada su zaplijenili kćer i zet. Da se to nije neki od admina malo poigrao s putopisom? Ove babe nisam nikada u životu vidio, a očito je da nisam ništa propustio. P.S. Ajd bok, idem na 741 za Strizivojnu-Vrpolje, pa dalje za Đakovo, Čepin, Osijek, Donji Miholjac i Našice. Eto me, akobogda, sutra navečer s novim zapisima o novinarskom putovanju. Može li admin biti umoljen da u međuvremenu ukloni ove kopljače? Mislim iz putopisa, na ovoj stranici mogu i ostati kao svjedočenje jednog ludog vremena. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Mutna je to priča... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupljenec Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Dok se Stanley bori sa sendvičem koji ima šunku u tragovima Evo stanko ovo je znak da moramo na Ličku prugu i na neku ličku janjetinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts