ŠIP TMK-1Z Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 U subotu sam bio u Sisku na natjecanju, s obzirom da sam imao 5 sati slobodno i fotoaparat uputih se prema kolodvoru Sisak (ne prema Sisak Caprag!) dakle, sam kolodvor: čekaona: okretnica u Sisku, taman se manevra ugasila i strojovođa je otišao... ehe, da nisam dan ranije zvao ErrAseR-a ne bi pol tog vidio evo kolosjeka HŽM-a sa 22 047 evo i onog švicarca bez brige, nisam zaboravio na Baata drežine stoje u depou, u hladovini: ova mora da je nova : još malo manevre, inače to je 101 infrastrukturnih detalja malo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 Ovdje ErrAseR upada bio mi reko: kad odeš na kolodvor, pitaj u kom je smjeru Caprag i kad ti kažu, odi u tom smjeru i odma po izlazu iz kolodvora buš vidil jedan zahrđali kolosjek koji vodi, pitaj Boga kam, s obzitom da ga nitko nije posliko, poslikaj ga ti pogled prea tam kud vodi taj kolosjek: pogled prema kolodvoru: ŽCP nema ni Andrijinog križa, možda ima, al ga ja nisam vidio tu ide uz nekakav hipermarket: ovo je bio neko odvojak za taj market: pobliže, sama kakti skretnica mora da se neki dan kosilo, inače ovo je najbolji dio te pruge: skretnica na samom kraju: dalje pruga vodi drito u Savu eh, da zaboravih, izgleda da je nešto tuda prošlo nedavno, zato kaj je nafriško utucana zemlja na jednom od ŽCP-a prema marketima: lijevo taj kolosjek, desno za Caprag pogled prema kolodvoru, ovu "trasicu sam obišo sa svojim jednim frendom, inače, navuko sam ga na vlakove(bio je samo tramvajac ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted May 11, 2008 Author Share Posted May 11, 2008 ovo je bio pokušaj slikanja mađara, al sam zaboravio da subotom nema onog u 11, 25 izlaz u smjeru Capraga, sve je črveno: ovo je jedan signal kod bazena: zanimljivost za ovaj signal je ta, da cijelo vrijeme svijetli zeleno čak i kad vlak iz drugog smjera ide malo pobliže: Ulazni u kol. Sisak: i još jedna slika ulaza u Sisak kad sam došo na kolodvor, vidi vidi, ljepotica je bila na kolodvoru 1141 218 peron pust i prazan onda sam krenuo prema teretnom djelu kolodvora kad s moje lijeve pojavi se 22 101 ovo je bilo nešto za parnjače? bio jedan teretni vlak, samo, sa vagonima iz Bosne, iz Austrije, Srbije, Češke i sa HŽ-a (sori zbog sunca) ovo je jedan detalj koji mi je upo u oko u voznom redu, kao i vlakovi sa naznakom: vozi za vrijeme štrajka: i tako sam ja dočeko Brzi vlak broj 396 1141 027 na tom vlaku: još par slika iz daljine: i ova je za kraj: projurio pokraj mene: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duma Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 ovo je bilo nešto za parnjače?http://i266.photobucket.com/albums/ii269/sisipa/P5100264.jpg vise mi lici kao "pipa" za ukrcaj/pretovar žita iz vagona u kamione (ili obrnuto?), kao sto imaju kombajni koji tokom zetve usput pretovaruju zito u prikolice traktora Quote Chuck Norris vozi elektru bez žice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 U subotu sam bio u Sisku na natjecanju Odlično, ŠIP, ti si zapravo bio u Sisku na istraživanju kolodvora, a natjecanje je bilo samo onako usput, zar ne ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted May 12, 2008 Author Share Posted May 12, 2008 Odlično, ŠIP, ti si zapravo bio u Sisku na istraživanju kolodvora, a natjecanje je bilo samo onako usput, zar ne ? pssssssssssst, nemoj to nikom reći ma ne nego u jutarnjem programu sam nastupo odma na početku a u popodnevnom tek na kraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnovakovic Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Odlične slike ŠIP ! Nisam znao da su u Sisku čak dvije parnjače i to dvije 22-ojke. Inače po mome avataru možeš zaključiti da sam slab na 22-ojke. Čini mi se da je ona prva što je natkrivena, u boljoj kondiciji, i da bi se uz malo truda mogla dotjerati do voznog stanja. Kolodvorska zgrada u Sisku izgleda lijepo i vanjski i unutrašnji dio. Sigurno je skoro obnovljena. Volim vidjeti obnovljene i lijepo uređene kolodvorske zgrade, što se nažalost ovdje u mojoj Slavoniji vrlo rijetko može vidjeti. Quote Pozdrav iz Osijeka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaubojac Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Kolodvor je nedavno uređevan. Industriski ide pokraj Siscije, Merkura, Idisa i Ktc i mislim da se on koristi još uvijek za Herbos. Na teretnom ima odvojak za riječnu luku i samo se trebao popeti na most i mogao bi lijepo uslikati teretni kolodvor Quote http://vlakovi-ri-hr.4rumer.com/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renato Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Odlične slike ŠIP ! Nisam znao da su u Sisku čak dvije parnjače i to dvije 22-ojke. Inače po mome avataru možeš zaključiti da sam slab na 22-ojke. Čini mi se da je ona prva što je natkrivena, u boljoj kondiciji, i da bi se uz malo truda mogla dotjerati do voznog stanja. Kolodvorska zgrada u Sisku izgleda lijepo i vanjski i unutrašnji dio. Sigurno je skoro obnovljena. Volim vidjeti obnovljene i lijepo uređene kolodvorske zgrade, što se nažalost ovdje u mojoj Slavoniji vrlo rijetko može vidjeti. Potrazi u putopisima temu o pruzi Sisak - Karlovac. U toj ces temi naci jos slika iz te supe muzeja sa lokomtivama serije 22 izbliza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Na teretnom ima odvojak za riječnu luku i samo se trebao popeti na most i mogao bi lijepo uslikati teretni kolodvor reko sam mu da se popne, nije me valjda shvatio.. inače odličan posao Šip.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŠIP TMK-1Z Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 Na teretnom ima odvojak za riječnu luku i samo se trebao popeti na most i mogao bi lijepo uslikati teretni kolodvor reko sam mu da se popne, nije me valjda shvatio.. nije da nisam shvatio, nego sam zaboravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts