ICE-3M Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Svaka čast, putopis je odličan Filmovi iz upravljačnice su kao i svaki puta odlični, a posebni su zbog razgovora sa strojovođama koji su uvijek susretljivi, ali ovaj u vlaku za Macinec se prilično raspričao. Quote
Ante-vž Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Klanjam se na putopisu i bilježim sa štovanjem za slijedeća druženja! Bok! Ante Quote Moja galerija na Photrain.net - https://www.photrain.net/photos/member/ante.klecina
ivog Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Isss, znam da nemam dosta godina da budem senior, al da si mene pozabil kak sam ja s vama šalabajzal po dotičnim štrekama, mislim ono.. Quote
Zeus Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Isss, znam da nemam dosta godina da budem senior, al da si mene pozabil kak sam ja s vama šalabajzal po dotičnim štrekama, mislim ono.. Pa nebuš mu valjda zamjeril. Očito nisi temeljito čital putopis. Treći majstor (uteklo mi ime, nažalost. Što ćete – godine, gluhoća, alzheimer Btw, onaj tko pozna sva tri majstora rekel mi je da se prvi majstor ne zove Radoslav, već Vladimir, drugi je Zvonko, a treći se zove Božidar. I nakon svega toga, kak bi Pfaffu mogel zamjeriti kaj je zaboravil seniora poput tebe. Quote
Pfaff Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Btw, onaj tko pozna sva tri majstora rekel mi je da se prvi majstor ne zove Radoslav, već Vladimir, drugi je Zvonko, a treći se zove Božidar. Onaj prvi mi se predstavio tek kad smo napuštali vozilo, a treći nije nikako. Bar sam drugog zapamtio. Boje alzheimer nego AIDS... Zbilja, jel postoji kakav mapper za strojovođe? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Zeus Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zbilja, jel postoji kakav mapper za strojovođe? Ne, ali postoji džoker zovi. Quote
Pfaff Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Ne, ali postoji džoker zovi. Nemoj me palit da Mirko Miočić poznaje sve strojovođe? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Zeus Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nemoj me palit da Mirko Miočić poznaje sve strojovođe? Možda i pozna, ali znaš da se njega ne smije zvati. Quote
Dunkelheit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bravo Pfaff, što drugo reći. a da sam ja majstor i ja bi te primio u upravljačnicu, pa tko bi te odbio ovako simpatičnog i djedamrazastog (nhf, please ) Quote ...and I'd let that lonesome whistle blow my blues away.....
DB Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Obzirom da se moje jučerašnje putešesvije ne poklapaju u potpunosti s http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/7281-zagreb-varadin-golubovec-mursko-sredie-16032009/?p=495436 , iskoristil bum ovaj da se malo nadovežem ... Prvo pitanje je: Ko to (štenge)? (neki od nas se još sećaju toga, lepo od njih da su nas ovjekovječili u mermer ... onaj drugi ionak nebum imal priliku videti ) Šef kolodvora baš voli uklesana slova: Za razliku od prethodnih, ova su baš teško čitljiva: Ograničil sam se uglavnom na uže rakurse sa perona ... ... i iz vlaka. Quote
DB Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Donji Mihaljevec (ili kaj je već od njega ostalo) Prema Kotoribi: Prema Donjem Kraljevcu: Quote
DB Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Poznata biblioteka iz Kraljevca Donjeg: I kolodvorska zgrada Donji Kraljevec nazbilj: I pogled unazad i prema Kotoribi ... Quote
DB Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pogled prema Donjem Kraljevcu ... ... i prema Maloj Subotici ... ... u Čehovcu: (hmmm - čime se ljudi ovde bave?) Quote
DB Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Mala Subotica Prema Donjem Kraljevcu Prema Čakovcu Quote
DB Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Prolaz kroz Čakovec (prema Varaždinu) U smjeru Male Subotice: U smjeru Varaždina: S druge strane: Ranije, uspjel sam se nać sa našim strojovođom Dacom na kavi nakon kaj je pretražil sve kolodvorske biblioteke, da mu prenesem kakvo je vreme na Horvackom (nažalost, bilo je istovjetno). Quote
Recommended Posts