Jump to content
zeljeznice.net

Westin

Članovi
 • Content Count

  1,921
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

8,526 profile views
 1. Prvi je problem što svi vozači ne čekaju prolazno vrijeme kao ni spojeve.
 2. 2 kompleta klima uređaja za 7121 koštaju 1.543 500 kn za ugovor potpisan 23.08.2019.
 3. HŽ Putnički prijevoz d.o.o. proveo je predhodno savjetovanje za nabavu 21 (dvadesetjedan) novi elektromotorni vlak i to 11 (jedanaest) elektromotornih vlakova za gradsko-prigradski promet (EMV GPP) i 10 (deset) elektromotornih vlakova za regionalni promet (EMV RP) Izvješće o predhodnom savjetovanju objavljeni su 21.11.2019. dok samo savjetovanje počelo 31.05.2019. , a završilo 01.07.2019. Izvješće o predhodnom savjetovanju Novi kriteriji nabave Materijali za savjetovanje: DON Novi vlakovi Prilog VII Specifikacija tehničkih zahtjeva Prilog XI Tekst ugovora Dinamika isporuke Dopis o produženju roka
 4. Westin

  Westin

 5. Za najlakše doć ZET-om je do privremene stanice Savski Gaj koja je praktički u Trokutu i označena je crvenim krugom. Ulica Mate Parlova otvorena je samo za pješačko-biciklistički promet.
 6. Savjetovanje i služi da se može izmjeniti dokumentacija nakon upita
 7. Prva isporuka bi trebala biti dvije godine nakon potpisa ugovora po jedan mjesečno. Bitno je ovo je savjetovanje te se sve primjedbe mogu uputiti na gornje kontakte.
 8. U tijeku je javno savjetovanje koje traje do 12.6.2019. HŽ Putnički prijevoz d.o.o. priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave za nabavu 21 (dvadesetjedan) novih elektromotornih vlakova i to 11 (jedanaest) elektromotornih vlakova zagradsko-prigradski promet (EMV GPP) i 10 (deset) elektromotornih vlakova za regionalni promet (EMV RP). Temeljem članka 198. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 120/16) objavljujemo bitne uvjete, odnosno nacrt dokumentacije o nabavi te pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da do 12. lipnja 2019. godine dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adrese elektroničke pošte: hrvoje.pintar@hzpp.hr i marko.martinovic@hzpp.hr PODACI O PREDMETU NABAVE 1. OPIS PREDMETA NABAVE Predmet javne nabave je nabava 21 (dvadesetjedan) novi elektromotorni vlak i to 11 (jedanaest) elektromotornih vlakova za gradsko prigradski promet (EMV GPP) i 10 (deset) elektromotornih vlakova za regionalni promet (EMV RP) (dalje u tekstu: Vlakovi). Vlakovi u cijelosti moraju biti u skladu sa Specifikacijom tehničkih zahtjeva koja je sastavni dio ove dokumentacije o nabavi. Vlakovi koji su predmet javne nabave moraju biti izvedeni na istoj platformi. Vlakovi za gradskoprigradski promet (EMV GPP) i Vlakovi za regionalni promet (EMV RP) mogu se međusobno razlikovati samo u opremljenosti ovisno o njihovoj namjeni za gradsko prigradski odnosno regionalni promet, a sve u skladu sa Specifikacijom tehničkih zahtjeva, koja je prilog ovoj dokumentacije o nabavi (Prilog VII. ) Dokumentacija o nabavi https://drive.google.com/file/d/1LgP5a4xvd72uKZtyJV0bojafITgFOG7a/view?usp=sharing Specifikacija tehničkih zahtjeva https://drive.google.com/file/d/11pqyFeuXAbQ2eMXR9N1EEKvwLltKTV0g/view?usp=sharing Prijedlog ugovora https://drive.google.com/file/d/1YvSg1jGPiOYYVuMtxF9I1ajYPwKrxNQP/view?usp=sharing Dinamika isporuke https://drive.google.com/file/d/1rsySH_HaAMk3ZmZ9bYFf-B6cp3bEFHvv/view?usp=sharing
 9. Na 2234 ugrađena rampa za invalide kod drugih vrata.
 10. O posljedicama nevremena. Jer koliko govore neke točke neće biti odmah dostupne međutim to im je prioritet za raščičavanje.
 11. Ovisno o situaciju koju će procijeniti u narednim tjednima moglo bi odužiti izgradnju žičare
 12. Da su prava firma umjesto bikova na trojci vozili bi na 4-tvorci i drugim linijama gdje stave katicu
 13. Jer ta pričuva može biti i za bus i tramvaj. Jer glupo je da bus ide na drugi kraj grada i troši resurse da bi nalio gorivo.
 14. 15.05. je 2103 imao sličan problem kao što je ispod naveden te je oko 22h napravio manji zastoj na Jordanovcu smjer Kvaternikov trg. Nakon više resetiranja uspio je krenuti i normalno vozio. Na Kvaternikovom trgu je nakon što je došao majstor s kontrolom prometa vozač umjesto za Prečko otišao za Ljubljanicu normalno s putnicima. Danas je bio u prometu. Mogući je bio problem s zrakom.
 15. Jedno mjesto za pričuvu treba biti prostor Zagrebačkog velesajma. Međutim ZET trenutno nema ni vozača ni buseva za to.
×
×
 • Create New...