Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.04.2023 in all areas

  1. Obzirom na novonastale okolnosti na pruzi između Karlovca i Kamanja, odlučio sam obnoviti fotke u ovom putopisu, tj. zamijenio sam sve linkove na fotke s Photobucketa s fotkama koje sam sad uploadao na zeljeznice.net server. Iako su fotke snimljene vrlo jednostavnim fotićem i nisu na nivou sadašnjih fotki, mislim da ipak ovdje trebaju ostati zabilježene kao svjedok jednog vremena. Jer, nikad se ne zna šta nam budućnost nosi ... kako na Photobucketu, tako i na našem HŽ-u. Iskustva koja imamo nažalost nisu dobra ni s jednima, niti s drugima.
    8 points
  2. Pred kolodvorom Ozalj Još jedan tunel ... naravno nakon iskustva s tunelom Zaluka, ovakve tunelčiće niti ne pomišljam zaobilaziti S druge strane: Ulazne skretnice kolodvora Ozalj Milestone Kolodvorski detalji Za pola sata stiže i 4407 kojim se vraćam u Karlovac. Naravno, i ovog Šveda sam već u više navrata fotkao na štreki Putnika nema ... jedino je kondukter udobno zavaljen u jednu od udobnih fotelja Karlovac i šved 035 odlazi prema depou a ja ostajem čekati putnički iz Moravica za Zagreb
    1 point
  3. Malo kasnije, s druge strane tunela dolazi vlak 4406 za Bubnjarce Nakon Tunela ispod starog grada se ponovno spajaju pruga, cesta i Kupa Tu je mjesto i za još jedan danas razrušeni bunker Još jedan osvrt na najljepši objekt u okolici S druge strane Kupe je Munjara Ozalj, hidrocentrala podignuta 1908. godine, koja je tada gradu Karlovcu donijela struju.
    1 point
  4. Tu sam sačekao i vlak 7766 za Metliku Tunel ispod starog grada Vlak 7767 iz Metlike za Karlovac
    1 point
  5. 0 points
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...