Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.08.2021 in all areas

  1. Sveto pismo govori iz tebe.
    2 points
  2. Već godinama kolovoz boravim u Zagrebu jer omladini prepuštam gužvu na moru. Njima to ne smeta (i meni nekada) a ja volim u miru šetati i voziti se gradom, lijepo je kad se uvijek nađe mjesta za parkiranje. U Baškoj se danima ne može niti normalno hodati uz obalu koliko je turista (trenutno je prijavljenih oko 12.000 na što treba dodati najmanje trećinu neprijavljenih + one koji dolaze iz drugih mjesta. Na svakog od 2.000 mještanina dođe možda i 10 stranaca)
    1 point
  3. Ti se stvarno vratio na kopno? Ja mislio da je ono lagana zezancija sa zaliječivanjem rana.🙄
    1 point
  4. Malo slikica mirnoga Zagreba, kolovoz mi je najljepši dio godine u gradu jer ima daleko manje prometa Moji peseki su jedva dočekali da ih izvedem u park a ja da vidim kako napreduju radovi Radi se i na uličnoj zgradi, u parku su stavljene nove klupe Očekivano krošnje orezanog drveća su dobro razrasle, dok se rašire bit će hladovine Našetavanje gradom će malo pričekati dok mi rane ne zacijele....
    1 point
  5. Tužni bager u Maksimiru...
    1 point
  6. Kako ja ne bih putovao? Paa, putovao sam biciklom odozdoma do Maksimira. Pratim stanje sa prva dva jezera. Skužio sam da su napravili jednu betonjsku kaskadu, slapić koji će odvajati prvo od drugog jezera.......jezera su već dobrano očišćena..... ...ima nekih dijelova betonskih ploča koje su otpale i ukloniti ih će iz prvog jezerca.... Ne znam kad će pustiti vodu ali bit ću dežuran da vam javim.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...