Pfaff Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Ne, nisu počeli izdavati tabloide već su krcati radnih vlakova! Bio sam danas popodne u Delnicama i putem mi se učinilo da je onaj dio koji se vidi s ceste nekako veselo šaren. Skrenuo sam do kolodvora i evo što sam vidio... Sagradili su nove perone za očekivane horde putnika koji se ukrcavaju/iskrcavaju (zasad se , zbog radova, promet odvija autobusima) Lijepi, moderni pješački prijelazi preko pruge Radni vlak duž cijelog kolodvora A i na skladišnom kolosijeku je jedan Malo izbliza Još malo bliže Zentralheizung (iako mislim da bi im sad pasala klima čak i u GK) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Bilo je 6 popodne pa mi (po običaju) sunce nije bilo saveznik. Mogao sam samo ovako tj. u smjeru Skrada: Pogled u zjenicu sunca tj. u smjeru Rijeke Kolodvor Delnice ima izmijenjene i nosače KM Ne znam čemu služi ovaj vagon, ali se nadam da će mi netko pojasniti Imaju i Plassera Kad su vidjeli da odlazim, veselo su me pozdravili Pa do slijedećeg susreta... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Ne, nisu počeli izdavati tabloide već su krcati radnih vlakova! A ja sam mislio da si najavio da je jesen već stigla u Delnice. Vidim da su sada peroni lijepo uređeni ... kad sam prije par godina zadnji put bio na tom kolodvoru, na peronima je još uvijek vladao divlji zapad. Jesu sredili i one ofucane štenge koje vode od centra mjesta prema željezničkoj stanici ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Jesu sredili i one ofucane štenge koje vode od centra mjesta prema željezničkoj stanici ? Nemam blage, došao sam okolo autom Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Odlicne slike. Sad jos samo da navale te horde putnika... Barney Quote Najpametniji čovjek na svijetu je onaj koji je izmislio WC školjku. Nikom nije uzeo mjeru, a svima odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
file Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Ne znam čemu služi ovaj vagon, ali se nadam da će mi netko pojasniti Ako se ne varam, na taj vagon idu ona dva velika doboša sa žicom, i pomoću njega se razvlači... Quote "Nikad stati, osim kad se mora""Bolje častan uzmak nego nečastan poraz"''Bolje živa kukavica nego mrtav heroj'' - Grunf Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Ako se ne varam, na taj vagon idu ona dva velika doboša sa žicom, i pomoću njega se razvlači... vrlo moguće, ili čak za namotavanje nekih kablova, na lijevom kotaču je neka žica, to bi mogao biti čak i pogon. Najradije bi da je to ražanj, onda bi željeznički roštilj kao pojam dobio novu dimenziju. Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Radovi oko Delnica ne prestaju. Nekidan sam zamijetio kako su pobetonirali škarpu na jednom dijelu pruge prema Lokvama A što li pak ovi rade? Opremaju rastavljač. Spoj se radi od prekrasnog pletenog fleksibilnog bakrenog užeta. Dajte, samo čas da slikam ove spojnice...! Morat ću svratiti pogledati jesu li završili... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Radovi oko Delnica ne prestaju. Nekidan sam zamijetio kako su pobetonirali škarpu na jednom dijelu pruge prema Lokvama Viš, to sam i ja primjetio, al sam mislio da je to već općepoznata stvar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 Radovi oko Delnica ne prestaju. Nekidan sam zamijetio kako su pobetonirali škarpu na jednom dijelu pruge prema Lokvama Viš, to sam i ja primjetio, al sam mislio da je to već općepoznata stvar.. Aha, to znači da si se vozio Lujzinskom cestom, a ne autoputom? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Aha, to znači da si se vozio Lujzinskom cestom, a ne autoputom? Je, treba malo uživati u Gorskom kotaru i uhvatit usput koju slikicu kakvog vlaka, što se sa AC baš i nemože.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts