Brunoh Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Sve je krenulo od 2202.. Mala šetnjica prema Mučnoj.. Venecija me zeznula zbog kašnjenja većeg od 60 min, ali se poslje pokazalo dobrim potezom.. i počelo je u prvih pet minuta još nema Venecije, već i putnjara ide prije.. vrijeme je da odmaknem prema Lepavini.. prolaz IC 591 i očekuje se ta Venecija konačno detalj s betonskog mostića evo me pred Lepavinom nastavlja se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 skretnička kučica je od neke porte izlizanost jezička ide Jadran express (samo za Zeusa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Podravka vs ambrozija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Putnički za Kc ovoga treba zamijeniti zmijsko leglo ako tko treba graha, ima ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 205/703 Zagreb GK- Sankt Petersburg Kvarner Pogled na Carevdar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Zg- Gyekenyes Wien - Zg detalji oko stanja kolosijeka zbog opterećenja dolazi do savijanja naprava protiv bočnog pomicanja pragova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 to bi bilo to za danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 ide Jadran express (samo za Zeusa) Hvala meštre. Baš impozantno izgleda s tolikim brojem vagona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Lijepa šetnja i lijepe fotke ... hvala ti, brunoh Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Da, lijepa šetnja i zgodne fotke. Vidi se da je Vojakovački Kloštar nekada bio kolodvor. A ja se sjećam kolosijeka koji je bio tamo gdje je danas peron. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srky Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Jako lijepe fotke! Nažalost, pruga između Križevaca i Koprivnice je u jako lošem stanju, brzine vlakova su male, pruga praktički vapi za generalnim remontom kakav je bio napravljen prije nekoliko godina između Dugog sela i Križevaca. Quote Per Aspera Ad Astra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Bravo odlične fotke, a i video zapisi. Srky: što se tiče remonta, neće ga tako skoro biti. Imam informaciju da će se pruga koliko toliko pojačati sa 3000 novih drvenjaka, tako da će brzina ipak ostati na ovih sadašnjih 60km/h, jer je trebala sa novim voznim redom brzina pasti na 50km/h(iz Bruninog putopisa se jasno vidi zašto), a sa smanjenjem na 50km/h vozno vrijeme podiglo bi se za još 12min! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIL-LOGISTIK Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Zanimljive slike.Ko je izgubio onaj grah?Teretni vlak ili seljaci hodaju uz prugu?Super je i onaj drveni znak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Zanimljive slike.Ko je izgubio onaj grah?Teretni vlak ili seljaci hodaju uz prugu?Super je i onaj drveni znak! Namam pojima. Još sam ga na dva mjesta do Majurca vidio tak rasutog..Možda ga ja ophodar putem trebio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srky Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Bravo odlične fotke, a i video zapisi. Srky: što se tiče remonta, neće ga tako skoro biti. Imam informaciju da će se pruga koliko toliko pojačati sa 3000 novih drvenjaka, tako da će brzina ipak ostati na ovih sadašnjih 60km/h, jer je trebala sa novim voznim redom brzina pasti na 50km/h(iz Bruninog putopisa se jasno vidi zašto), a sa smanjenjem na 50km/h vozno vrijeme podiglo bi se za još 12min! Zahvaljujem na informaciji. Quote Per Aspera Ad Astra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts