Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

74460

Članovi
 • Content Count

  466
 • Joined

Community Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location

Recent Profile Visitors

2191 profile views
 1. Nikak se priviknuti na ovo novo izdanje foruma, kao da je to još uvijek neka beta verzija... Npr. čemu služe ove beskrajni popisi s "Member Map" markerima u popisu najnovijih aktivnosti... Zašto se to ne izbaci (ili razdvoji ili prebaci negdje drugdje) i napravi samo popis novih postova kako je to bilo na starom forumu? Nije li bespotrebno navoditi ovo označeno crveno; ime nekog tko je otvorio (započeo) temu prije još "o...ho...ho..." godina i više ga možda uopće ni nema na forumu ili "odgovarati" samom sebi, da li se taj dio označen crveno može izbaciti?
 2. Kod Ivanca vlak naletio na kombi, vozač čudom bez ozljeda U Stažnjevcu kod Ivanca u četvrtak, 14. studenoga, u ranim jutarnjim satima došlo je naleta vlaka na kombi vozilo. Od varaždinske policije doznajemo da se vozač kombija nije zaustavio ispred cestovno-pružnog prijelaza pa je došlo do nesreće. Srećom, vozač nije ozlijeđen, već je nastala samo materijalna šteta.
 3. 74460

  74460

 4. Osobna iskaznica lokomotive iz HŽM može puno pomoći u "žuljanju"... Nažalost taj raritet će uskoro biti samo još jedna nakupina hrđe u HŽM-u zahvaljujući sadašnjem vlasniku... Inače lokomotiva je spomenuta na forumu u putopisu: http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/15842-s-railfanovima-u-hzm-bjelovaru-i-velikom-grdhevcu-7-listopada-2017/?p=582189
 5. Jasno, nisam mislio na to da se plaća karta po km, nego me zanima ovako; besplatno je po VŽ županiji, da li to znači da ako idem u Koprivnicu s biciklom, moram kupiti kartu u VŽ ili kasnije u vlaku kod konduktera kad se prođe Bolfan, jer recimo ako idem u Osijek kupim u VŽ redovnu kartu, a nadoplatu za brzi KC-OS moram platiti kondukteru u vlaku nakon polaska iz KC... Ajde još nekako jedan bicikl u švedu, ali što s 4 ili 5?
 6. Potpuno upitna inicijativa jer većinom po županiji "tutnje" šveđani; a da li je uopće dozvoljeno ugurati bicikle u njih kad nemaju predviđeni prostor za bicikle, a ako se prevozi bicikl u drugu županiju (Čakovec, Koprivnica, Golubovec, Zabok) da li se plaća cijela karta za bicikl ili samo dio prijevoz bicikla izvan područja varaždinske županije? :ne zna:
 7. Ovi iz ŽS valjda misle da više ne žive u Hrvatskoj...
 8. Konačno su se (s)našli nadležni i deložirali ovu personu iz Kolodvora Varaždin...
 9. Otvoren je za promet dio nove trase pruge na ulazu u Križevce iz smjera Dugog Sela... Stara trasa... Jedan od prvih vlakova po novoj trasi pruge...
 10. Zašto bi ovo bilo uopće čudno u ovoj "državi"...
 11. Konačno je pronađen krivac za kašnjenje radova... Znači li to da će 10.10.2019. početi prometovanje iz kolodvora Zabok prema Varaždinu, G. Stubici i Krapini, dakle imaju još samo dva tjedna da osposobe kolodvor Zabok...
 12. Još jedan kome se navrh glave popelo višekratno i ponekad nepotrebno dugo čekanje na tom prijelazu... :ne zna:
 13. Sad i službena objava: Produžuje se zatvor pruge između kolodvora Zaprešić i Zabok ... do 31. listopada do 23.00h... http://www.hzinfra.hr/?project=projekt-zapresic-zabok Za sad nema najave o produženju zatvora pruge i između kolodvora Zaprešić i Bedekovčina nakon 1. listopada... :ne zna:
 14. 74460

  HZ PP 7023

  Očito će sve dobrano kasniti, a to su i iz HŽPP-a stidljivo najavili neki dan... :ne zna:
×
×
 • Create New...