Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20.11.2020 in Posts

  1. Još malo slika starijih Advenata Jednog jutra su zagradili ovaj slijepi dio Martićeve te otjerali taksiste i sve parkirane automobile Postavljene su smiješne kućice i bal je mogao početi, prve večeri je na ovoj pozornici bio javni gromoglasan koncert suvremenog Jazza, funka i koječega sve do ponoći! To je izazvalo lavinu protesta svih stanara okolnih zgrada, naročito umirovljenika iz obližnjeg doma pa je slijedećih dana stišana glazba i kraće je trajala. Pomalo je bilo smješno gledati ljude pod dojmom virtualne stvarnosti, nesvjesnih svoje okoline Tada su ove 2 zgrade na Jelačić placu bile već duže vremena "obučene" u interesantne paravane radi radova Uglovnica je početkom 2017 bila gotova no lijeva zgrada je i dan danas skrivena? Pojavile su se rikše Vozač se još koliko-toliko ugrije vožnjom no putnicima je zacijelo hladno
    2 points
  2. To je sve trebalo rasprodati prije 10 godina. Kamo sreće. Druga je stvar "metodologija" prodaje. 😏 Za javne prostore, knjižnice, galerije, bulšit bulšit, ima praznih građevina po cijelom ZG za tri Zagreba.
    2 points
  3. Pa bolje da se to proda i da se tu nesto sagradi i uredi, nego da to tako stoji kao i Badel. Ako budemo cekali da tu grad pocme nesto graditi, budemo se nacekali do nigdarjeva.
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...