Matey41094 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Danas je na red došao jos jedan put za Vinkovce. Autom do tamo a nazad švedom.. Stigao sam na kolodvor u 11:20 na zakazani sastanak s ujakom. Vlak je kretao u 11:56 ali smo imali vremena napraviti planirano Dugo me nije bilo.. Sutra su dva mjeseca Spomenik 133 "I'm back" Našao sam se s ujakom i mic po mic smo pristizali do cilja. Prvo što me je zaokupilo je "ovo" tj. ove stvari.. Tog u Osijeku nema, znate .. Onda sam upecao ovu ljepoticu koja čeka putnički iz Novske Osijek je 0 naspram ovog Još me nešto zaokupilo... Nastavak slijedi.. Quote 2044 007 - Karavela, mala karavela!
zagi988 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Matey pod žicom...nikak ne paše... Quote Moji željeznički filmići
Matey41094 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Dok drugi rade, one spavaju Ovaj me ljepotan snašao poslije spavajuće ekipe Napokon... Cilj Okrenuh se i ugledah ovu.. Uspavanu ljepoticu.. Druga slika je nastala u šoku.. Kad sam opazio da je još jedna tamo.. Molio sam ju i osobnu A sada sam krenuo do usamljenog čudovišta na kraju.. U međuvremenu su nastale dvije slike jos.. To je bila 018.. Trenutno neaktivna.. Iza nje je bila još jedna uspavana ljepotica.. Netko je obrijo brkove... Nakon poduže priče, ostalo je malo vremena do polaska.. U međuvremenu su nastale dvije slike jos.. Ujak je bio dobar pa je uzeo fotić u svoje ruke.. "Netko" na loksi.. I da nemislite da volim samo kraći kraj Još jedna počasna slika i vrijeme je za polazak Kraj u drugom postu.. Quote 2044 007 - Karavela, mala karavela!
Matey41094 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Na izlazu sam uspio jos ovo pokupit.. Jedan gospodin šved je ostao.. A drugi je bio moj Pozdravio sam se s ujakom i zahvalio.. Vrijeme je za polazak.. Muljavo staklo.. Prelijepi vagon --KRAJ-- Quote 2044 007 - Karavela, mala karavela!
inflameswetrust Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Opet u Vinkovce? Kada ćeš do Strizivojne, Kapele ili Požege? U svakom slučaju još jednom hvala za parnjaču! i Osijek je 0 naspram ovog nije baš lijepo reći Fox i ja planirali smo također ići u Vinkovce ove nedjelje, ali budući da je kolegi krepao auto, napravili smo nešto puno veće i možda iščekivanije... pozdrav Quote Moje fotografije.
2041024 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Opet u Vinkovce? Kada ćeš do Strizivojne, Kapele ili Požege? U svakom slučaju još jednom hvala za parnjaču! Kako bi rekao Shorti ...dođi u Vinkovce..!!! Odličan putopis, s najljepšom mogućom temom 2x2062 i to još u zelenoj boji!!!! Predobro!!! Bravo Quote
Recommended Posts