lovac_na_pruge Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Najteže je i najljepše čekati. Rečenica koju sam čuo preko uha od naših majki, baka.... Dugo vremena ona nije mi ništa značila. Što zbog zaljubljenosti u žurbu, što muškog ega? Za mene značajna je samo za slabe i nemoćne. Za žene. U Rajlovcu, kada je pao prvi i jedini pošteni snijeg ove godine ne samo da sam se sjetio ove rečenice. Vidio sam je. Quote Bero
lovac_na_pruge Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Sitna i dotjerana starica neupadljivo i sa strane da nikome ne poremeti korake, čekala je. Koga? To samo ona zna? Očito nekoga jako značajnog u njenom životu. Ni veliki snijeg, ni veliki rajlovački minusi nisu joj smetali. Nisam ni ja htio. Fotografirao sam je iz koraka. Da joj ne skrenem pogled na nebitno. Unjoj sam vidio svu staračku žensku ljubav, mudrost i vjeru u siguran dolazak nekoga. Djeteta. Možda djeteta njenog djeteta. Quote Bero
lovac_na_pruge Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Posvećeno Njoj sa slike, vremenu koje je provela čekajući i dolasku EMV-u 4412 -001 u Rajlovac i svim onima slabima i jakima koji strpljivo čekaju nove vlakove, pruge, lokomotive. Berislav . Quote Bero
Portos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dočekala je. I ovogodišnji snijeg, i svoje praunuče. Snijeg se otopio, ona je ostala. I praunuče čeka. Tvoj povratak u Rajlovac. Svaka čast! Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
Ela Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Puno pozdrava vama,žao mi je što se nismo vidjeli.... Quote Pozdrav iz MOSTARA
Recommended Posts