karlo2009 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Pozdraaav!!!! Tata i ja smo bili u Murskom središču i evo pripremio sam vam putopis. Quote
karlo2009 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Ovo mi je prvi put da kupujemo karte na aparatu za kupnju karata. Imali smo sat vremena za protegnuti noge. Najprije do parnjače. S nama je do Čakovca putovala mala beba. Quote
karlo2009 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Na žalost nisam uspio poslikati prometnika, nego samo njegovu sjenu. U Varaždinu se gradi novi dio studenskog doma. Drava kroz prste. Quote
karlo2009 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 U Čakovcu se spaja pruga iz Ormoža, koja se više ne koristi. U Čakovcu se jedan vagon odvaja za Macinec koji ide, ne znam, tek oko 11:07, a mi smo krenuli za Mursko središče u10:57. Prometnik u Čakovcu. Umjetnička slika. Na ovom se stajalištu se odvaja pruga prema Kotoribi. Jako lijepo uređeno stajalište u Novom selu rok. Quote
karlo2009 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 U Vratišincu se u daljini vidi restoran Royal. Napušteno stajalište Vratišinec. Nakon 39 minuta vožnje došli smo na odredište. Vlak je produžio za Lendavu u 11:20. A mi smo išli u pekaru Čakovec po klipič. Granica između Hrvatske i Slovenije. Došlo je vrijeme i za povratak prema Varaždinu. Quote
karlo2009 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Industrijski kolosijek u Murskom središču. Napokon sam poslikao i vidio prometnika u Čakovcu. I zadnja fotografija po kojoj znaš da si u Varaždinu. Quote
Palačinka Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Karlo,mogao bi još jednom doći u Osijek do mene da snimamo po Osijeku! Očekujem sljedeće putopise,ovi su odlični! Pozdrav i dođi u Osijek! Quote
DB Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Na žalost nisam uspio poslikati prometnika, nego samo njegovu sjenu. ... I napravil si odličnu fotku! Quote
DB Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 ... za Mursko središče ... ... ... u Novom selu rok. Mursko Središće i u Novom Selu Rok. Velika početna slova su u pravilu u cijelom imenu mjesta. A Središče (s "tvrdim" č) je prek granice, u Sloveniji. Quote
Palačinka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Mursko Središće i u Novom Selu Rok. Velika početna slova su u pravilu u cijelom imenu mjesta. A Središče (s "tvrdim" č) je prek granice, u Sloveniji. Ah,taj pravopis... Zamara nas sve Quote
Plavac7121 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Kakvi su ono vagoni na industrijskom kolosijeku u Murskom Središću? izgleda da nisu Eanos vagoni već neki dvoosovinci? Quote
DB Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Kakvi su ono vagoni na industrijskom kolosijeku u Murskom Središću? izgleda da nisu Eanos vagoni već neki dvoosovinci? Nema tam nikakvog industrijskog kolosjeka. Pokraj kolodvora je na kompleksu bivšeg rudnika ugljena otvoren turistički kompleks s pivovarom i pivnicom. Quote
Plavac7121 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Nema tam nikakvog industrijskog kolosjeka. Pokraj kolodvora je na kompleksu bivšeg rudnika ugljena otvoren turistički kompleks s pivovarom i pivnicom. Kako god,uglavnom pitam za vagone... Quote
DB Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Kako god,uglavnom pitam za vagone... Ne vidim (na dotičnoj fotki) nikakve vagone. Quote
Domagoj Vu Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 DB, Plavac je mislio na taj hrđavi vagon ispod lijevka. Plavac, to je dvoosovinac serije Es. Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon!
Plavac7121 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 DB, Plavac je mislio na taj hrđavi vagon ispod lijevka. Plavac, to je dvoosovinac serije Es. Puno hvala na odgovoru takve žute vagone sam znao viđati u Čaćincima pa vjerovatno ih jos koriste u specijalne svrhe... Quote
Domagoj Vu Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Mislim da su u Rijeci ili u Osijeku. Ima tema negdje o tim radnim vagonima ali neznam kako se zovu... Pozz RCA Quote Stari Habis, Zaes i Baatići su zakon!
DB Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 DB, Plavac je mislio na taj hrđavi vagon ispod lijevka. ... Žao mi je - al jedva sam uočil nekakav sanduk nakon tvoje intervencije i znatnog povećanja. Quote
thomcro Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Mislim da su u Rijeci ... Misliš na ove ... Ovi su Ukkll-zž i mislim, nemogu 1005 tvrditi, da ovi nisu bili Es jer ovo su nekakvi talijanski vagoni zaostali od pitajbogakad. Tema o tim vagonima je ovde Quote
Plavac7121 Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 E to su baš ti vagoni,hvala na informaciji I na fotki... Quote
Palačinka Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Mislim da su u Rijeci ili u Osijeku. Ima tema negdje o tim radnim vagonima ali neznam kako se zovu... Pozz RCA Da,ima ih u Osijeku... Quote
Recommended Posts