Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Vlado

Članovi
 • Content Count

  1376
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Vlado

 • Birthday 26.12.1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://railworks.com.hr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Godinjak

Recent Profile Visitors

8032 profile views
 1. Vjerojatno zbog malih brzina. Nisam inženjer, bubnuo sam Ok, što se tiče izleta. U kontaktu smo pa ćemo sve na vrijeme dogovoriti.
 2. Moja stara ekipa, odnosno moj prijatelj, sin i ja planiramo drugi dio "odradit". Čaglin - Našice. To bi bilo otprilike u isto doba godine, odnosno prije vegetacije. Nije nužno da se baš ide kolosijekom nego bi se išlo tamo gdje se može proći, a na kolosijek bi se zakoračilo tamo gdje se može. Pa ako nam se netko želi pridružiti neka se javi I usput, o ovom dijelu kojeg smo prošli, iako sam trebao GPS informacije svake fotke koju sam napravio, tek na pola puta sam shvatio da mi mobitel to može zabilježit dok fotoaparat nema tu mogućnost. Također sam zaboravio ima li ta pruga na zavojima superelevaciju, odnosno nagib 🤔 Iz vlastitih fotki to ne mogu zaključit, a ova dva kompanjona s kojima sam išao također to nisu registrirali. Njima se ne čudim, ali da se meni mogao dogoditi takav propust je neoprostivo
 3. Nisam te ovdje baš razumio. Inače je taj prostor okolo često rezerviran za hrpu reklama. Na primjeru stranice njuškala se može vidjeti kako je popunjen prostor okolo. Meni je osobno to njihovo dosta ružno ali ima raznih uzoraka. Hak na primjer ima jednu boju koja naglašava sredinu, odnosno sam sadržaj koji je bitan. Ne znam kako forum izgleda kod onik koji imaju 4k monitore.
 4. Netko je ranije spomenuo, da ne tražim sada, da ima puno praznog. Također imam taj osjećaj. Možda da se ubaci nekakav background kao slika ili boja koja bi bila u većem kontrastu od elemenata foruma. To se inače radi da se popuni praznina između samog foruma i granica ekrana. Obišno to bude nekakva tapeta tekstura ili čak cijela fotka male rezolucije i zablurana da se brzo učita i da bude nenametljiva i izvan fokusa. Primjer:
 5. Vlado

  Vlado

 6. Ugodno sam iznenađen što sada kada kliknem na link (koji sam dobio u e-mail obavijesti za temu koju pratim) dođem na pravo mjesto. A ostalo? Ne znam mogu li se teme mijenjati po želji ali meni je presvijetlo. Al vidjet ćemo nakon peglanja vizualnog izgleda P.S. Ne znam kako postaviti avatar. Pod uređivanjem profila ne vidim tu mogućnost.
 7. Sa nekim sam pričao preko privatnih poruka ovdje na forumu ili preko messengera, a na mogu se sjetiti s kime. Također taj razgovor nisam mogao pronaći ni u povijesti razgovora sa svojim kontaktima. Dakle radi se o ruti iz naslova, kao i o voznom parku aktivnom na toj ruti. Čini mi se da je ruta rađena za vlastiti gušt i da nije nigdje javno spominjana. Ako se ta osoba prepozna molio bih da me kontaktira ovdje ili preko messengera.
 8. Kao i na sve u ovoj državi izgubio sam i nadu da ću doživjeti obnovu parnjače. Treba reći da od ovoga nema ništa i gotovo. Čemu samozavaravanje? Ovo je sve što ćete vidjeti. Ja sam barem bio tamo kad su je vukli.
 9. Ako netko zna gdje se na upravljačnici novog Turnera pale svjetleći brojevi koji su izvana gore na fremu?
 10. Vlado

  Train Sim World

  Stvar je u spretnosti onoga tko zna raditi sa alatima koje simulatori nude. Tako imaš vrhunskih ali i bezveznih uradaka i za Trainz i za Railworks. Pošto sam ja, kako je volio reći pokojni Barney, glavni promotor RailWorksa u Hrvatskoj možda ću biti subjektivan ako kažem da je to upravo RailWorks. Klikni na moj potpis Ako želiš objektivniji prijedlog raspitaj se okolo i kod drugih.
 11. Vlado

  Train Sim World

  Nikako. Za sada kriju informacije kao zmija noge. Bez editora, ništa. A kada će doći editor? Trebao je oko prošlih novogodišnjih praznika ali se čini da su fulali godinu To je ujedno i glavna zamjerka jer su postojeće rute i vozni park svima postali dosadni. Dakle, ništa bez editora i sadržaja trećih strana. Navodno im je problem što još nisu riješili zaštitu od kopiranja postojećih sadržaja. Kažem navodno, jer je neprovjerena informacija.
 12. Tamo na RailWorks HR sam otvorio jednu zagonetnu temu P.S. Zahvaljujem se na screenshotovima
 13. Ovih dana je prva okrugla obljetnica Rail Simulatora, odnosno RailWorksa. Tom prigodom na steamu je popust na sve njihove proizvode. Kliknite na Steam store i vidite ima li nešto za vas
 14. https://www.youtube.com/watch?v=3ksPRBFGXFQ Događa se danas. Proslava povodom ponovnog puštanja u pogon 4014-tice. Mogu samo sa žaljenjem konstatirati da tako nešto kod nas nećemo nikada doživjeti. Mi nismo sposobni u pogon staviti niti običnu parnu manevarku
×
×
 • Create New...