Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 31.07.2023 in all areas

  1. Na garaznom kolosijeku uz kolosijek prema Meji 2 OEBB Vectrona cekaju svoj red. Lijevo: kocena tezina, desno: plocica proizvođaca i godina proizvodnje. I drigi Vectron proizveden 2020. godine Pogled sa ulaza iz Meje Za oprostaj bolje se maqknuti sa kolosijeka dok je vrijeme, a i sunce je malenkost ojacalo!
    2 points
  2. Na prvom kolosijeku nalazi se ovo pruzno vozilo, inace je stalno na stitnom kolosijeku strane "B" kolodvora. Oznake proizvođaca i opreme, blize oznake nema vidljivo je samo kako je sa Njemackog govornog podrucja. Prema natpisima na upravljacnici vozilo je stiglo ili iz BIH ili iz Srbije. Oznaka pripadnosti nema. Detalji dizalice na drogoj strani vozila. Kako se blizi vrijeme prolaska vlaka 1221 iz Prahe odlazim na rub kolodvora do sedmog kolosijeka. U međuvremenu HZ Cargo 1141-210 odlazi prema Bakru. U sumaglici po obroncima vlak 1221 spusta se iz Meje. Izlazi iz tunela Baudine.
    1 point
  3. Promet na D501 vrlo gust, snimano je iz fotelje, dobro sam se zabavio gledajuci zacuđena lica u vozilima, koja su se spustala. U 10:36 pocinje zvonjava na pruznom prijelazu, prema procjeni vlak iz Prahe stize. Ustajem i evo ... Danas nazalost samo 13 vagona. Doslijedece prilike...
    1 point
This leaderboard is set to Zagreb/GMT+02:00
×
×
  • Create New...