1142007 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Iako je ta subota bila, što kišna,što sunčana, odlučio sam se zaputiti u srce Podravine ravne.... Shema je bila B 702/IC 581. Nakon uvodnih priča, prelazimo na stvar,tj. krećemo ! Putem do KC samo jedna, ali vrijedna. "Nosi mi se bjela boja...." (pogodi lokaciju ! ) Stigli mi u KC, kiša kao da mi je paksotila, lagano je padala.... "Ja sem Varaždinec, Varaždinec, domovine sin " A ova dama odvukla je moj vlak u "Beli Zagreb " grad Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
1142007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Nekoliko fotki iz depoa Ova gospođica Makozica, imala je sreću, mirno je spavala, dok ju je kiša umivala.... Nakon trosatnog rada, zaslužila je odmor, i to među prijateljima. "Hvala Vam svima, što ste se unatoč kiši okupili u ovolikome broju " Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
1142007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Nakon što je kiša (na trenutak) stala, odlučio sam doći do kolodvora, ali okolnim, sigurnijim putem. Nije mi puno trebalo, 10-ak minuta. Zgrada je prilično lijepo uređena Ovaj gospodin, lagano se kupao, pa se sušio, i tako sve do polaska. Svatko svoje čuvare ima, pa tako i Koprivnica "Vidi ga kako je lep i dugačak " "Digni me visoko, da ti ispričam, svoje snove sve " Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
1142007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 S obzirom da skoro do dolaska mog vlaka, nije bilo prometa, odlučio sam prošetati do centra, koji je udaljen 10-ak minuta od kolodvora. Nekoliko fotki Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
1142007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Nakon povratka iz centra još nekoliko fotki.... Zgrada s druge strane.. Došlo vrijeme da se krene, sve je spremno, još samo da se popnem na mašinu i može polazak... "Podravino moja mila, moj premili rodni kraj, ja iz tebe sad odlazim..." Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
1142007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Na putu kući, nastalo je još nekoliko fotki. Između Kalinovca i Kloštra Prolaz kroz Kloštar ; "Ti si slabiji od mene i moraš me pustiti da prođem " rekosmo Brzom 782 i projurili kroz koldovor, ovom brzinom Izlazimo iz Kloštra, vreba li negdje možda Vedran Zeman "Kamen do kamena pogača, cigan do cigana Pitomača ! jedna umjetnička i za rastanak filmić ; vožnja po kiši http://www.youtube.com/watch?v=m2kyZVCeSBU To bi bilo to za sada. Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
Toma Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Lijepo, lijepo.... Hvala! pozdrav toma Quote Three Blind Mice
drempa- tzv-v7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 LJepo ,jako ljepo vidim snimil si i poznati Našički zavoj . Quote
seabral Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Izlazimo iz Kloštra, vreba li negdje možda Vedran Zeman http://img216.imageshack.us/img216/2880/img0109020509klostar993.jpg Lijepi putopis. Šteta da te kiša pratila skoro čitavim putem, ali ti se odužila jer si uspio napraviti ovako lijepu fotku s dugom. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
VICTOR Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Simpatičan i interesantan putopis...općenito bi trebalo više promovirati podravsku prugu Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
2 063 XXX Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dobro.. da nije bilo kiše bilo bi odlično..... nego ti to nama poručuješ da si se u oba smjera furao u loksi... Quote ...to znači da je mržnja prema Zagorju ipak nešto jača od ljubavi prema Koprivnici.
1142007 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 dobro.. da nije bilo kiše bilo bi odlično..... nego ti to nama poručuješ da si se u oba smjera furao u loksi... Pa naravno da sam se furao u loksi ! Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
Recommended Posts