thomcro Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Jučer je 1.RB bila u ekšnu u Fužinama. Ovaj put je to bio međunarodni ekšn jer smo imali i gosta iz susjedne države . U Fužinama je bilo dosta oblačno kad smo došli. Nakon što sam se javio Prometniku da bi fotografirali, otišli smo do ulaska iz pravca Rijeke. Zgrada na ulazu u Fužine. Pogled iz pravca Rijeke. Stanična zgrada. Mlin koji više nije u funkciji. Drva za pogon "Drvenjače". Kraj! Skretnica no. 1 iz pravca Delnica. Pješke idemo do Vrata. Most. Pogled na kolodvor! Most preko Bajera. Fužinski most. Naravno, ovo je samo dio fotki! Više na ... (link je u potpisu!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glažar Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Bogdaj thomcro! Čestitam tebi i ekipi tko god je bio. Samo, imam jednu primjedbu; Ova kratka reportaža neodoljivo proizvodi "sexy stranice" efekt. ...register! ...pay by card! Vučeš vodu na svoj mlin, ha? Quote "Nikada nemojte ljude uzimati zdravo za gotovo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki273 Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Dakle,umjesto vlakom za Fužine smo prevezeni autobusom Obišli smo cijeli kolodvor Krenuli smo prugom........... Kad se thomcro dosjeti;pođimo gore,tu sam ja "43 ganjao Švabe Popevši se na vrh ja sam morao odmoriti Dolje je bilo puno lakše Vratili smo se u Fužine Čekali smo vlak za natrag Mislili smo koja žutka,koliko vagona,koji vagoni i sl.kad ono................. Quote Nemoguce, nek me neko pljusne da se probudim. HZ popravlja zatvorenu prugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Bogdaj thomcro! Čestitam tebi i ekipi tko god je bio. Samo, imam jednu primjedbu; Ova kratka reportaža neodoljivo proizvodi "sexy stranice" efekt. ...register! ...pay by card! Vučeš vodu na svoj mlin, ha? He, he ovo je ustvari spam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts