ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Znači u Blatima nema više onog vagona koji je glumio službene prostorije? Pa gdje se onda kriju djelatnici? Nema ni vagona ni kontejnera.Mislim da je prometni ured tamo gdje je klima-uređaj. Prema Rudopolju Sljedećih par postova je za ljubitelje zime i snijega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Približavanje Javorniku,nekadašnjem ukrižju,a danas usputnoj postaji gdje ne staje ni jedan vlak,pa ni onaj putnički za Vrhovine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Pred Rudopoljem.I ovdje je skretničar na mjestu crvenog lopara(doduše,malo poslije njega ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Rudopolje.Vidi,vidi,nešto je u daljini. 2 Turnera Vlak 61802,doduše samo sa dvije lokse i to 2062 112+2062 114.Koje li slučajnosti,i ova dva su kraćim krajem naprijed kao i ona dva u Ličkoj Jesenici... Dalje prema Vrhovinama...Odavde pa nadalje snijega je polagano sve manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Znači u Blatima nema više onog vagona koji je glumio službene prostorije? Pa gdje se onda kriju djelatnici? Čitaj na stranici 6 http://www.spvh.hr/privitak/article/478/Na%20peronu%20broj%201%20final%20WEB.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunoh Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Rudopolje.Vidi,vidi,nešto je u daljini. Amerika je zemlja daleka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Dalje prema Vrhovinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Vrhovine.Do voznog reda 2000./2001. kolodvor se zvao Vrhovine-Plitvička Jezera.Do ovoga kolodvora idu putnički vlakovi iz Ogulina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagi988 Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 najs najs, da napokon vidim Ličku prugu po danu, jedva čekam nastavak! Quote Moji željeznički filmići Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 najs najs, da napokon vidim Ličku prugu po danu, jedva čekam nastavak! Drago mi je. Na cijelom putu sam ispucao cca.900 fotki,ali ne brinite,neće sve na forum. Prema Ličkom Lešću Sa lijeve strane dolaze neki kolosijeci...To su vojni kolosijeci iz bivše vojarne JNA gdje su se davnih godina vagonima dovlačili tenkovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcis Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Jako dobro do sada, čekam nastavak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Ma diže mi se neki video na YouTube,pa ću nastaviti malo kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Prolazak iznad autoceste A1 Imao sam molbu da snimim dionicu Studenci-Lički Osik,pa sam to i napravio(ali greškom mi je od prije u postavkama kvaliteta ostala na standard umjesto na high,pa je snimka malo lošija,ali zadovoljavajuće kvalitete ).Uživajte. Poslije stajanja u Gospiću,iduće mjesto je bilo Lovinac gdje smo oko 25 min čekali na križanje sa vlakom 520 iz Splita za Zagreb.Izašao sam vani,ali vjetar je tako puhao i bilo je tako hladno da sam uspio samo 10 min biti vani. Iako je ova zgrada za osoblje skoro izgrađena(ili se varam na prvi pogled)... ...osoblje se još uvijek nalazi u ovim kontejnerima što je potpuno neprimjereno uvjetima rada.I nije jedino ovakvo na ličkoj pruzi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Dolazi i 520,a prometnik daje znak "Prolazak slobodan". Poslije prolaska 520 krenuli smo i mi.Pred Gračacom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Nakon zamjene putnika 1 za 1,nastavljamo dalje prema Kninu Poznati zavoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Stajalište usred ničega-Cerovac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Ulazni signal Malovana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Kolodvor Malovan Jednim dijelom pruga prati državnu cestu D1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Kolodvor Zrmanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Ne,nije pruga ,nego cesta D1 Knin-Gračac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Bivša ukrsnica,a buduća odjavnica-Pribudić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulevoz Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Prelepa pruga, prelepi predeli, prelepe fotografije, sve to cini ovaj putopis sjajnim Samo nastavi dalje! Quote Pozdrav,Dulevoz_____________________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Prelepa pruga, prelepi predeli, prelepe fotografije, sve to cini ovaj putopis sjajnim Samo nastavi dalje! Hvala,hvala. Večeras ću dogurati do Knina,a sutra ostatak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Polako se približavamo Benderu i čuvenom Čupkovića mostu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts